Само зборење никако работа

• Креатор на темата Креатор на темата gestapo271
  • Време на започнување Време на започнување
Оооо што се однесува до овие.. до овие форум и теми што сум ги видел, ова видео сум го дознал дека сум го имал ваков кандидат за... градоначалник за во општин Велес и сум го дознал дека на овај народ највеќе му треба канализација, боловите од таму испаѓат највише.

Ју фаљендеремит.

OMG, ете вакви кловнови ни ја водат државата...

jas misljim deka naprjvo treba da go zemes da gfo naucuvash maqedonskata jazik pa posslje da mozes da go zborovas na gragjanite od veljes.

какви ретардирани фаци ни ја водат државава?

Старо е ова во најмала раа 6 години.

Мизерија е кандидатов.

Ја мислим да нешто треба, да К15 да те узме у неки скеч, каде ќе го зборувате а нема да го работите...мислим зборењето е работа и обратно.

немој ја да почнам да зборувам и да пцујам по темава :tapp: ќе добијам траен бан не за друго.
како може да живее во македонија, а да не го знае македонскиот јазик? ааааааааа дфхгдглфгјхдгдсфглдгј аааааа...ми 'дтка, не знае две реченици да склопи, простак еден, лигуш ќе ми ја води државата :facepalm:

немој ја да почнам да зборувам и да пцујам по темава :tapp: ќе добијам траен бан не за друго.
како може да живее во македонија, а да не го знае македонскиот јазик? ааааааааа дфхгдглфгјхдгдсфглдгј аааааа...ми 'дтка, не знае две реченици да склопи, простак еден, лигуш ќе ми ја води државата :facepalm:
Takvi luge praat pari pametnite luge nie gi brkame po evropa avstralija amerika . Nikoj nenie kriv pametnite luge kajnas mnogu malce se cenat?
--- надополнето: 1 ноември 2012 во 09:56 ---
леле мајкоооо, овој 4то има ли?
neznam sto ima zavrseno vecerno bitrebalo daima:pos:

Морееееее... како да го знае македонскиот јазик кога им се меша нашата кирилична азбука со нивната латинична ?
Ти изглеа не си го слушан ова во вести а?

Морееееее... како да го знае македонскиот јазик кога им се меша нашата кирилична азбука со нивната латинична ?
Ти изглеа не си го слушан ова во вести а?
zato se sprema govor pred da se nastapi vo javnost

Back
На врв Bottom