Само кеш

Работен наслов "Само Кеш", Ѓокица Лукаревски, Драган Вучиќ, Канал 5, Добар Квиз.

Пронајди го напасникот.

П.С Задачата е поставена во Котелец и тоа во додатокот за деца "Котелче".
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 08:33 ---

Овој е тој Монтипајтонски хумор што ми недостасува да го прочитам во последно време.
:pos:
Преслушај го видеото и ќе видиш дека стварно вика така :)

Јас мислам дека квизов е само за да се гледа Канал 5, новинарката што го најави 100 пати рече ,, Единствено нешто што треба да правите е да гледате Канал 5 '' :):D

Мислиш?

Јас мислев дека телевизиите емитираат програма со цел да се зголеми гледаноста на другите телевизии, но ови од Канал5 покурнази...

Мислиш?

Јас мислев дека телевизиите емитираат програма со цел да се зголеми гледаноста на другите телевизии, но ови од Канал5 покурнази...
Ама оваа ептен тоа го повторува :D

^
Мотив од песнава мора да оди во позадина цело време дури трае квизот. Слично како што прави Вучиќ со тој неговиот саундтрак. Масовна хипноза ќе биде тоа, народот не ќе може да притисне копче за менување канал од што ќе биде зашеметен.

Па осетија дека на народов му се скурчи од шољи и 100 грамски кафиња за едно јавување , па сега ај малце и некоја паричка да поделиме ...

8. Во Квизот имаат право да учествуваат сите граѓани на РМ, освен вработените во Канал 5 ТВ и членови на нивни потесни семејства

Реченицава не е обратно напишана ? :unsure:

Луѓе уште гледаат телевизија..

Вел, да. Само што сега е некако понаменска и поопуштена поентава. Си гледаат оние кои имаат склоп за истото да го перцепираат. Останатите, верглаат (вергламе) зошто, како, оти, кога, Вучиќ, зошто...

А кога Гоцеворасни оставаат срце на паркет, тогаш цела лоботомија е Ок. А нигде не гледам дифренс comrade...

Можеби добра е замислава за концептот, ама Ѓокица не го бива за водител...
Иначе (y) за момакот шо редовно го следел квизов :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom