Само кеш

Трагедии се и двајцата
Немам нерви да го гледам квизов од што е толку......... ај да не кажам каков

Имаш дури и реприза на канал5+
:facepalm:
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 00:21 ---
Кај да ја најдиме рекламата со единаесетгодишната што зеде 20 000?

Имаш дури и реприза на канал5+
:facepalm:
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 00:21 ---
Кај да ја најдиме рекламата со единаесетгодишната што зеде 20 000?

Треба човек да има јаки нерви па уште да гледа и реприза од тој ШИТ квиз. Треба во рекламата да напишат : ако имате нерви да го гледате нашиов квиз ќе ви дадеме пари во кеш. Тогаш сигурно некој ќе го гледа квизов :)

Кога гледав среќни коцки (освоив и викенд хаха) си мислев нема подебилен квиз направено у човечката историја а за Драгчо ноу комент мислам излишен е секој нареден. Ама ова, ова ми го помати умо, до кај оди програмската шема, во ударно време да се емитува нешто толку срање, идиотско, дебилно, некорисно и пропаднато и не знам веќе шо.. 30минути гледав, се јавуваа само лица пензионери над 60 години, шо имаат и бања и појачана пензија и не би требало да држат линија за да можат млади и невработени ко јас да лапнат 50 евра :place: Шала на страна..

Ми го срози дигестивнио систем жигојни ме фатија сода бикарбона пиев од Ѓокица.. а то пцорето шо го врти тркалото, ко јапонски робот ми е. Дамије знати кој ги МИСЛИ квизовиве, а не кој ги пушта у етер..:facepalm:

После пола саат гледање на квизов што го води малиов Ѓокица , Драган Вучиќ некако ми изгледа како супер водител сега. :D

Не за џабе рекле старите: и од лошо има полошо.

После пола саат гледање на квизов што го води малиов Ѓокица , Драган Вучиќ некако ми изгледа како супер водител сега. :D

Не за џабе рекле старите: и од лошо има полошо.

Мене дури Драгчо и ми недостига на малио екран.. се жалевме од него затоа поголемо зло не снајде :(
Ќе го споделам неговио фамозен цитат " А за вас госпоѓо, од квизот среќни коцки, 100 ГРАМА парфем Кајли Миног ".
Не знам дали Ѓокица ронка вакви бисери, ама начинот на кој си ја оближува долната уста секои 18 секунди............гревота е тоа шо и се случува на македонската телевизија, а богами и на македонскиот гледач.

Мене дури Драгчо и ми недостига на малио екран.. се жалевме од него затоа поголемо зло не снајде :(
Ќе го споделам неговио фамозен цитат " А за вас госпоѓо, од квизот среќни коцки, 100 ГРАМА парфем Кајли Миног ".
Не знам дали Ѓокица ронка вакви бисери, ама начинот на кој си ја оближува долната уста секои 18 секунди............гревота е тоа шо и се случува на македонската телевизија, а богами и на македонскиот гледач.

Ти не го виде мали Ѓокица како во првите 2-3 квизови од трема постојано мрдаше со тоа палците. Сум се газел од смеење. Изглеа некој од режија му рекол да не го прави тоа повеќе и сега престана. :pos:Ах и да не заборавам. Во првите квизови стално грешеше и наместо гледачи им велеше на луѓево слушатели :D

Врти колку сакаш, нема да добиеш. Тие од таму си ги бираат играчите.
Токму така. Наместени играчи им се колку сакаш врти не ги добиваш :rolleyes:. А и не се будали по 500 евра во просек секој ден да делат на нас обичните луѓе па си ги даваат на нивни.

Најјако у квизов ми е коа некој ќе освои 1000/1500/2000 денари и Ѓокица му вика „ааа сеа ќе ти завидуваат“ :pos::pos::pos::pos::pos:

Многу замараше мали Џокица кога во првите емитувања на квизов стално ги прашуваше луѓево: Како ке ги потрошите парите. :pos:
Јас да бев ќе им кажев: Ќе ги потрошам по курви ама поубави од таа вашата хостеса :)

Конечно го сменија Мали Џокица и ставија некој што личи на водител. Фала Богу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom