Греота навистина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jove_bt напиша:постов обавезно на кајгана ''насловна'' да се стави мислам на страната ако може. Мора секој да го прочита и да размисли два пати пред повторно да има секс без презерватив.
lele samo on si znae kako mu e...da ti ebam zivotot...sve neso izlaga...zaso nemoze sve da bide OK ili ko so bi rekle "sve da bide rozevo?" 
Ako e tocno ova svarno e premongu zalnoДивајн напиша:Не сакам уште некој да плаче над жолтата хартија на која пишува "позитивен".
Сеќавањето на тој совршен секс ќе ми трае додека сум жив. Единствениот проблем е што тоа нема да трае долго ...
Немам ни секс. Немам ни девојка. Немам ни интерес за некакво хоби или спорт. Едноставно, седам и чекам да се случи.
Никогаш нема пари за нив, но јас му ги купувам и му ги ставам во џеб, скоро секојдневно. Малку чудно ме гледа поради тоа, но ќе преживеам ... мислам, неговиот поглед.
И доста важно: имав многу девојки. Многу секс. На ниеден не се сеќавам. Ако ме прашате сега, би го дал цел тој секс, дури и да останам невин до 27 години, само да сум здрав.
Без разлика дали е точно или не ова е стварно многу жално. И да не му се случило него сигурно на многу му се има случено и заради тоа не случајно сите ја мразиме:smir:Tetovcanec напиша:Ako e tocno ova svarno e premongu zalno