Салеп на скопска горештина!

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тој вториот сум... хахахаха.... како и да е и денес добар помин... бар денес се осигура и тоа на неколку пати... хахахахаха
Беше феноменоменално... хахахаха
Сумљив си ти...
Сумљљљљљиииив!
:raz::salut::pos:
У хапс ќе те терамо!

ако планирате следен салеп доаѓам и јас
ако ме примите офкорс

од околу ви кажувам дека ми е криво што не дојдов на овој,ама обврси имав:nesum:

ако планирате следен салеп доаѓам и јас
ако ме примите офкорс

од околу ви кажувам дека ми е криво што не дојдов на овој,ама обврси имав:nesum:

Иначе,ова беше само за Кајгана Хотест Мембрс собир,а верувам дека и наредниот ќе е таков.

Ако си во групата,може,ако не,стварно жалам :(

Морам да потврдам, дека го организирав собирот за да ме примат во хотест мембрс, ама ете, изглеа џабе, сеуште ме немаат примено, јебига. Друг пут ќе треба некои плесачици да рентам, ваљда тоа ќе успее.

Иначе,ова беше само за Кајгана Хотест Мембрс собир,а верувам дека и наредниот ќе е таков.

Ако си во групата,може,ако не,стварно жалам :(
нефер,нефер
крајно нефер

Сумљив си ти...
Сумљљљљљиииив!
:raz::salut::pos:
У хапс ќе те терамо!

Ееее, значи џабе е што и да речам... сумљив сум што да праам тоа е... живот... :pos: чим Мац ме утна и ме прогнозирал погрешно... валјда ќе да сум сумљив... некст салеп собиранка у хапс идемо... :pos: :pos: :pos:

Морам да потврдам, дека го организирав собирот за да ме примат во хотест мембрс, ама ете, изглеа џабе, сеуште ме немаат примено, јебига. Друг пут ќе треба некои плесачици да рентам, ваљда тоа ќе успее.
кога ќе биде тоа???:vozbud::vozbud::vozbud: :pos:

Еј дај бе и ја у тоа хотест мемберс...Мац не биди пеер дај примине со румз :vozbud: па нели сме нај хот :pos2:

Еј дај бе и ја у тоа хотест мемберс...Мац не биди пеер дај примине со румз :vozbud: па нели сме нај хот :pos2:

Не сме баш хот, али важно гордо издржавме на топлото, згора на се и Салеп пиевме, мушки се потевме...We're HOT damn it....literaly!

Хммм... па и ја пиев де... и ја се стаам во групата и јас сакам :vozbud: :pos:
Вчера ептен хот бевме :pos: :pos: :pos:

Епа треба да му пратите на е-маил секси слики, и ќе реши...

Имавте среќа овој пат,RYMZ ве спасил...
нареден пат рација !!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
А јас се чудам зошто коа бефме да го видиме протестот што го организираше Малчевски, ти ми кажуваше кој е алфа, а кој не е...

Еве и јас ќе те поздравам со дел од концертот на еден многу кул црнец

p.s. Сепак јас имам покул маички од твојата:baeh:

Смеам на нареден салеп-собир и ја да ви се стаам? :uvo:
BTW, тоа салеп беше чуден пијалок со вкус на сутлијач? :)

P.S. У кајгана хотест мембрс сум :vozbud:

Мило ми е што убаво си поминавте, се надевам ќе можам да присуствувам на некоја од следните собиранки. За да не се трупа темата со хахаха ха ха коментари и поздрави ја заклучувам. Слободно продолжете со муабетот на вашите профили.

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom