Сакате да доминирате или?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Доминација, акција, секогаш опозиција :duel:

DA , a od dopunska oprema koristam i lanci, lisici i kozni kamshici

Па јас би сакал повеќе да доминирам во сексот незнам таков сум и по убаво ми е

Nemam odredeno.Voglavno jas so povremena dominacija na partnerkata.

Sakam koga posle nekoe vreme dominacija ke se promeni vodstvoto,no toa da bide spontano i so cuvstvo.Sakam da dominiram,nekad,i uboo mi e koga dominira devojkata,ama koja znae kako da dominira,ako ne znae ili onoj moment koga ke pocuvstvuvam deka rabotite i begaat od kontrola ,jas prevzemam.

sekoj saka da dominira u princip e koa znak na sposobnost!!! ali pa koj e tolku uspesen bravo za nego ili e dobar u ona sto go vodi kon dominacija ili drugata strana ednostavno saka da e potcineta na iskusnata i neodoliva privlecnost!!:sekss:

дефинитивно во самиот чин сакам парнерот да ја превземе главната улога

Сакам да доминирам, поголемиот дел од времето.Но не би ми пречело кога спонтано тој би дошол до кратка доминација.Кратка ама слатка:smir:.

Sakam da bidam dominiran od zena, mi budi nekoe posebno custvo, normalno samo vo krevet ne opsto, obozavam nareduvanje i "iskoristuvanje" da kazam, no samo pri sex normalno, ne vaka sekojdnevno, ima nekoj poseben sharm vo toa zenata da e dominantna pri odnosi

Sakam da bidam dominiran od zena, mi budi nekoe posebno custvo, normalno samo vo krevet ne opsto, obozavam nareduvanje i "iskoristuvanje" da kazam, no samo pri sex normalno, ne vaka sekojdnevno, ima nekoj poseben sharm vo toa zenata da e dominantna pri odnosi
kako be brat neli sakas da ja butnes za dzid i jako da ja istreskas ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom