Дефинитивно си у право. Најјако е кога има фаит за тоа кој да води главен збор!:je:LouWeed напиша:jas obozavam koga se borime za dominancijata,toa e jaka rabota i me pali epten...... :roll: :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно си у право. Најјако е кога има фаит за тоа кој да води главен збор!:je:LouWeed напиша:jas obozavam koga se borime za dominancijata,toa e jaka rabota i me pali epten...... :roll: :wink:
Chandler напиша:Makijavelist, celta gi opravduva sredstvata, whatever it takes da padne dobar seksNekad ja, nekad ona, nekad se borime za dominacija a nekad ne... Ama bef definitiven u odgovorov, do mojega...
![]()
Brrrrr, ti izglea si "Master Dzedaj" u vrskive a? Maash vaspitni? Aren`t you from the "Slap A Ho" tribe?Misirkov напиша:Ne, ne, nikako "whatever it takes" i nikako "zlatna sredina"! Duri togas si najgolem papuchar! Treba da si mazh i da dominiras. A dominiras samo so tvoeto prisustvo, so pogled, bez duri i da otvoris usta. A ako pak kazes nesto, ne smee da ti se protivreci! Prirodata ne poznava ednakvost medju maz i zhena.
mary_jane напиша:дефинитивно сакам да доминирам,али сакам од време на време да ме изненади...и да бидам доминирана![]()