Сакаме ли во ЕУ и на кој начин?

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Сакате ли Македонија да влезе во ЕУ и на кој начин?

• Да, но со Уставното име, достоинствено

Гласови: 76 67,3%
  • Да, со ПЈРМ,привремено

Гласови: 4 3,5%
  • Не, во никој случај ЕУ

Гласови: 29 25,7%
  • Не, додека не се реши спорот

Гласови: 4 3,5%

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Што ќе ни е тој ЕУ?
Баталете, ќе се распадне за некоја година.
Кризата ќе ги докусури засекогаш!

Improvizacijava koga se vo prashanje drzhavni interesi nesmee da ima.Duri ni Miloshovski nemozhel da shlakni vakva glupost.

Нема што не знаете ...само кога сте во опозиција (оправдано)..а кога сте на власт..никаде ве нема макар и дел да направите..одма забегува(в)те....оти ле т`ка бе човеци ???.
пс
Е сега ....че си поча(ч)кате..на шансата де..разбира се..

:toe:

Оваа во Фокус дали е верно?

„Време”: „Северна Македонија и Източна Албанија” да е новото име на Македонија, предлага албанска партија

12 декември 2008 | 12:19 | Агенција "Фокус"

Скопие. Партија Демократичен с'јуз на албанците (ДСА) на Бардул Махмути предлага Македонија да си промени името в „Северна Македонија и Източна Албанија”, пише днес македонскијат вестник ”Време”. Според ДСА това име може да интегрира двете обштности в страната. От партијата на Махмути искат да б'де открит публичен дебат за предложението им. ДУА смјата, че стабилността на Македонија в момента не е нарушена от в'н, а от в'тре, заради политическа дискриминација на албанците.

Ete go toj,pak so takvoto od Srbite vo ustata.I kakva vrska ima FOKUS bugarski so Makedonija?

nisto, rekoa svatete deka Grcija e vo pozicija na sila i napravete kompromis inace nisto.

Ete go toj,pak so takvoto od Srbite vo ustata.I kakva vrska ima FOKUS bugarski so Makedonija?

Информативна агенција. Никој не може да им забрани да дават секакви новини. Само сакам да ги видам од извор, дали е така. Аз додека не видам, не верувам

glasav za EU samo so ustavno ima, ama kako sto izgleda rabotava ne ke da odi. Bitkata e sega dali na referendum ke glasame za novo ime ili parlamentot ke zavrsi rabota za sekunda. Ako na referendum padneme za novo, togas tesko nas.

Saka bez kondom i da mu svrsat vnatre...a mozebi i nekoe evropejke ke se zacne :pos2::pos2::pos2::pos2:

ne moj da odgovaras vo moe ime, kako sakam, sam ke si kazam

ne mi treba nikakov kondom posto nekam da se eb..vam so kurvi

dali se raboti za nekoja locirana kaj nasata nacionalna televizija ili pak nekoja koja sedi vo udobni fotelji vo brisel, razlikata e vo formata i vo paricnata nadoknada koja ja prima, inaku sustinata e ista

a ova sega ne se odnesuva na tebe tuku e za POWER-MKD
znaci od ponudenite, mojot odgovor e NE, NIKAKO

P.S. a za Extremes, ako ti sakas tebe da ti svrsat vnatre, kazi si za sebe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom