Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам.....јави се и прашај......објасни што сакаш да направат, услужливи се.
Доколку сакаш и да ти го избањаат, мислам дека доаѓа дополнително во износот.....а дека се прави професионалци, потврдено.
Ти благодарам, само што им пишав порака☺️

Vo koi labotatorii osven vo Skopje bi mozel da se napravi pcr test, Bitola ili Prilep.

Каде може да се најдат вакви кукли во МК? Дали има некој кој ги изработува?
511OuVDPKqL._AC_SL1000_.jpg

IMG_20210310_175239.jpg

На пасошот додека го носев во торба му истече антибактериско средство, и ми остави вакви флеки. Дали некој знае дали мора да се замени? Делот со податоците не е оштетен, само дел од страните кај што се удира печат имаат флека.

Прегледај го приврзокот 287465

На пасошот додека го носев во торба му истече антибактериско средство, и ми остави вакви флеки. Дали некој знае дали мора да се замени? Делот со податоците не е оштетен, само дел од страните кај што се удира печат имаат флека.
Прашај во Беко дали мора да се менува.

@Стев имаше такво хоби, изработување од дрво на фигури!
Ја би мошел да изработам...ама нема да бидат до толку фајн тјунед(пошто немам(и немам местo за) дребонг).
Пиши....ух...приватна порука ако те интересира...

Каде поточно се наоѓа службата за издавање изводи од матична книга на родени во Ѓорче?

Каде поточно се наоѓа службата за издавање изводи од матична книга на родени во Ѓорче?
Позади сликава од десна страна е Тинексот, кога ќе го поминеш Тинексот овде на сликава ќе видиш семафори, вртиш лево
1615535499817.png

После на таа уличка првото десно

1615535623755.png

Последно уредено:
Дали ако работам во соседна држава ко Косово и патувам секој ден од Македонија газдата е должен да ми плаќа странска дневница и што можам да превземам доколку не ме исплаќа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom