Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да донирам облека? Прашувам за точна локација каде со возило би ги оставил. Облека од повекечлено семејство користена во изминативе 15 години, така да има огромна количина.
Веднаш испред City Mall има пункт за собирање.
На страната накај Центар што е свртена. Ја таму ги оставам.

Каде можам да донирам облека? Прашувам за точна локација каде со возило би ги оставил. Облека од повекечлено семејство користена во изминативе 15 години, така да има огромна количина.
Католичка црква кај Универзална.

Има повеќе места кои организираат донирање на облека: Црвен крст, Кризен центар, ХОПС, и други организации.

Некој од форумот да не има менувачница по Скопје(може и друг град) или да познава некој негов близок што има.
Нека пише ПП.

Кај у време на коронава за викенд може да се заглави после полноќ? За ск прашувам

Имам упат за ЈЗУ Институт за физикална медицина и рехабилитација - Скопје, е сега кога го прашав специјалистот што ме праќа ми рече дека ова е во Козле, но гледам на гугл и ми го дава дека е некаде на 50та дивизија.

Има некој инфо точно каде е ова, да не отидам на погрешно место? institut.jpg

Имам упат за ЈЗУ Институт за физикална медицина и рехабилитација - Скопје, е сега кога го прашав специјалистот што ме праќа ми рече дека ова е во Козле, но гледам на гугл и ми го дава дека е некаде на 50та дивизија.

Има некој инфо точно каде е ова, да не отидам на погрешно место? Прегледај го приврзокот 271048

Позади ОУ Киро Глигоров.

Позади ОУ Киро Глигоров.
Ова го викав Козле, практично Капиштец му доаѓа.
За ова ми рече и специјалистот, ама ме збуни кога отидов на нивната страна, ти благодарам.

Дали поштата работи регуларно во смисла на доставување пратки?
Колку што знам се продава; сакав да си нарачам нешто од интернет, па не знам дали би ми стасало...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom