Сакам да знам!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.288
Поени од реакции
84.409
Каде можам да донирам облека? Прашувам за точна локација каде со возило би ги оставил. Облека од повекечлено семејство користена во изминативе 15 години, така да има огромна количина.
Веднаш испред City Mall има пункт за собирање.
На страната накај Центар што е свртена. Ја таму ги оставам.

Член од
28 октомври 2016
Мислења
55
Поени од реакции
37
Каде можам да донирам облека? Прашувам за точна локација каде со возило би ги оставил. Облека од повекечлено семејство користена во изминативе 15 години, така да има огромна количина.
Католичка црква кај Универзална.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Има повеќе места кои организираат донирање на облека: Црвен крст, Кризен центар, ХОПС, и други организации.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Некој од форумот да не има менувачница по Скопје(може и друг град) или да познава некој негов близок што има.
Нека пише ПП.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Кај у време на коронава за викенд може да се заглави после полноќ? За ск прашувам

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Имам упат за ЈЗУ Институт за физикална медицина и рехабилитација - Скопје, е сега кога го прашав специјалистот што ме праќа ми рече дека ова е во Козле, но гледам на гугл и ми го дава дека е некаде на 50та дивизија.

Има некој инфо точно каде е ова, да не отидам на погрешно место? institut.jpg

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.350
Поени од реакции
23.125
Имам упат за ЈЗУ Институт за физикална медицина и рехабилитација - Скопје, е сега кога го прашав специјалистот што ме праќа ми рече дека ова е во Козле, но гледам на гугл и ми го дава дека е некаде на 50та дивизија.

Има некој инфо точно каде е ова, да не отидам на погрешно место? Прегледај го приврзокот 271048
Позади ОУ Киро Глигоров.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Позади ОУ Киро Глигоров.
Ова го викав Козле, практично Капиштец му доаѓа.
За ова ми рече и специјалистот, ама ме збуни кога отидов на нивната страна, ти благодарам.

Член од
15 април 2019
Мислења
234
Поени од реакции
812
Дали поштата работи регуларно во смисла на доставување пратки?
Колку што знам се продава; сакав да си нарачам нешто од интернет, па не знам дали би ми стасало...

Kajgana Shop

На врв Bottom