Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво да ве прашам можеби на оваа тема не се однесува прашањево ако смета преместете го во соодветната тема - дали за гаража треба дозвола (цврста градба значи, гаража не покриена само одозгора само). Комшијава вели дека му сметало погледот му бил одземен вели ако прајш прај само со покрив одозгора само иначе не.
Треба дозвола за ова да се бара? Ви благодарам

Здраво да ве прашам можеби на оваа тема не се однесува прашањево ако смета преместете го во соодветната тема - дали за гаража треба дозвола (цврста градба значи, гаража не покриена само одозгора само). Комшијава вели дека му сметало погледот му бил одземен вели ако прајш прај само со покрив одозгора само иначе не.
Треба дозвола за ова да се бара? Ви благодарам
Да треба

dali vo nedela e besplaten parking pred zoo kako vo gradot
И во сабота е.
Ја не знаев, се паркирав одма до фонтана (тој паркинг у сабота до 3 работел, ја у 1...) и џглаб, 70 денари саат. Еве една недела уште никако да ги прежалам...

Sto mislite kaj e najdobro da se raboti i zivee vo Evropa spored standardot:Norveska,Svedska,Svajcarija,Germanija ?

На вибер ако додадам број што го немам во именик, му стига ли него вибер нотификација за додавањето ?

Зошто не работат читалните?!
Автоматски споено мислење:

Само Нина ли од цела влада ги повлече средствата (+40.000€) од Еуростандард банка?! :sneaky:

На вибер ако додадам број што го немам во именик, му стига ли него вибер нотификација за додавањето ?
Не би требало мислам 99%, стига само ако веќе си инсталирал вибер.

Sto mislite kaj e najdobro da se raboti i zivee vo Evropa spored standardot:Norveska,Svedska,Svajcarija,Germanija ?
Норвешка или Швицарска шо би рекле брачата шипци :D

Не би требало мислам 99%, стига само ако веќе си инсталирал вибер.

Норвешка или Швицарска шо би рекле брачата шипци :D

Имам инсталирано јас секако вибер чим сакам да додадам некого, туку поентата ми беше дали ако го додадам него му стасува известување а ме нема у именик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom