Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам ми треба помош.Ме интересира колку време трае целата процедура со пасошите , ситуацијата е следна ноември прам 18... немам лична карта и пасош, но треба да заминам фебруари , кога би било најпаметно да започнам со подготовка со аплицирање и т.н?

Ве молам ми треба помош.Ме интересира колку време трае целата процедура со пасошите , ситуацијата е следна ноември прам 18... немам лична карта и пасош, но треба да заминам фебруари , кога би било најпаметно да започнам со подготовка со аплицирање и т.н?
Почни од сега. Најубаво е да се јавиш и да прашаш, ќе ти објаснат. Колку за да имаш осет, јас почеток на јуни се јавив за да закажам, и најрано што можеше ми најдоа термин на почеток на август. Значи два месеци, ама не е фиксно, може некогаш и да е повеќе, некогаш помалку, особено со нашава држава + короната.

Од колку до колку работи канцеларијата на УЈП кај Работнички? Или евентуално другата кај Кјуби, дали работат после 5 (со коронава, преходно мислам работеа)?

се работи за кладба

Дали цените во КАМ, ТИНЕКС во Охрид се поскапи од тие во Скопје или се исти цените насекаде

Благодарам

се работи за кладба

Дали цените во КАМ, ТИНЕКС во Охрид се поскапи од тие во Скопје или се исти цените насекаде

Благодарам

За во ТИНЕКС не знам, за во КАМ не се исти, во КАМ - Битола и во КАМ - Охрид за еден ист производ различна цена. Прашувам еден од продавачите зошто во Охрид е една цена, а во Битола е друга цена, добив одговор, “затоа што сме 1 иста фирма, ама 2 различни продавници“

Значи цените од иста фирма маркет во две соседни населби, може да се разликуваат.
Цените во продавницата многу често знаат да бидат диктирани од тоа кои други фирми продавници се наоѓаат во околината.

За во ТИНЕКС не знам, за во КАМ не се исти, во КАМ - Битола и во КАМ - Охрид за еден ист производ различна цена. Прашувам еден од продавачите зошто во Охрид е една цена, а во Битола е друга цена, добив одговор, “затоа што сме 1 иста фирма, ама 2 различни продавници“

izgubiv cokolado

fala na odgovorot

Која е процедурата за добивае на лиценца за штанд во парк ?

Некој да предложи софтвер (најверојатно го користат оние кои се занимаваат со дизајн на ентериер или разни пилани и сл фирми) со помош на кој ќе можам само да задавам вредности (димензии) на парчиња иверица и притоа да добијам приказ како најекономично да се изрежи тоа од табла со иверица?

Фала!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom