shutrak
opsenar
,,,greshka si,,,слобода на начин на изразување
П.С. Па нели темата се вика „Сакам да знам“, од каде сега повикуваш на воспитни меркиво време на демократија имаме право да прашаме се што сакаме да знаеме
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,greshka si,,,слобода на начин на изразување
П.С. Па нели темата се вика „Сакам да знам“, од каде сега повикуваш на воспитни меркиво време на демократија имаме право да прашаме се што сакаме да знаеме
![]()
Нептун тешко да пропаднат, не е тоа АМЦ кои немаа никаков бизнис модел. Почнаа со едно, а продаваа се и свашта. Попрво ќе затворат Техномаркет, Сетек, Анхоч, па овие на крај.
Веруј дека ако уопште некој затвара, тоа нема да биде Анхоч/Техно. Знаеш ваљда дека Анхоч ги купи Техно Маркет (пред 2 год ако не се лажам?) и според блиски информации моментално работат турбо.
пс: Не е репер секако, но е добар показател дека идат нагоре. Отварањето на Техно Маркет во Аеродром кај Окта, беше во Среда пред некој 2 недели од 12:00 на пладне до 21:00 вечерта. Само за тој период, направиле 8,600,000 денари плус минус, што е за пофалба искрено..
(zamisli duri i na tenderi da ides i da praes finti...)
Niedna paterina osven onaa pred sk 40 den.kolku patarini ima na noviot avtopat od St do Sk-aerodromot ako moze so vkupna cena pozz
Не знам дали си нарачал досега и за што ќе го користиш, али да знаеш дека не вреди чудово.Еве ти уште поевтинИ ја ќе го земам, па и глупост некоја да е, ќе дува ваљда нешто. Линк.
Не знам дали си нарачал досега и за што ќе го користиш, али да знаеш дека не вреди чудово.
Ова ти е детска играчка, некој рандом кинез си составил кулерче од компјутер, смешно филтерче, пластики со решетка. Во тоа каде што се тура водата да не го мрдниш, капи вода и чудово не лади ни за во кола ни за никаде. Сума сумарум и гратис да ти го даваат не се исплати да го имаш![]()
Мислам дека и таа ја избегнува. Пред патарината кај Миладиновци врти за накај Велес.Niedna paterina osven onaa pred sk 40 den.