Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
dali za 1vi maj raboti zeleznickiot transport ili eventualno avtobusi dali ima prevoz skopje prilep?

Дали во банкарскиве сефови што ги нудат по 1-2000 денари може да се чува било што што не е незаконско (пари, накит...), дали има гаранција дека само сопственикот на сефот може да има увид (ок, освен ако не е криминалец па со налози и полиција) пристап до содржината и дали е небитно која вредноста накит на пример се става во сефот?

Дали некој знае кој е овој ресторан и каде во Скопје се наоѓа?
Zaev-Mogerini-premieri-ZB6-1.jpg

zapaden-balkan-2.jpg

Работно време со странки на АВРМ?

Вчера на картичка од уни банка имав 7 илјади денари, денеска ми кажува дека имам само 600. Истекува нареден месец, да не има врска тоа? Кај би можело да отидат парите?

Последно уредено:
Вчера на картичка од уни банка имав 7 илјади денари, денеска ми кажува дека имам само 600. Истекува нареден месец, да не има врска тоа? Кај би можело да отидат парите?
Појди утре во банка побарај извод за твојата сметка и таму ке видиш каде ти се отидени парите,можеби е некоја грешка која ке ти се корегира и ке ти се покажат парите.Да не имаш некој извршител па да ти наплатил од сметката :)

Уни и се е можно мене ме испаничија за 5000 евра не па за 7000 денари ама затоа работа со нив никогаш повеќе.

Бев до банка, платено е со картичката пред 2 дена онлајн, од али експрес. Нарачката не е од мојот акаунт па неможам да ја стопирам. Како да дознаам на која адреса е нарачано со мојатата картичка?

Бев до банка, платено е со картичката пред 2 дена онлајн, од али експрес. Нарачката не е од мојот акаунт па неможам да ја стопирам. Како да дознаам на која адреса е нарачано со мојатата картичка?
Ja imas izgubeno karti4kata ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom