Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ме занима дали на веке направени наочари може да се нанесе фотогреј.

Можеби не е најсоодветно овде ама ми треба помош.
Имам машина за перење Бош стара веќе 8 години и ми се случува следново пуштам програма за перење пример на 60 и работи нокој 15 минути и се исклучува ко да снемува струја , а фактички има. Некој со ваков проблем евентуално мајстор солиден со нормални цени ?

Дечки кои автобуски линии одат од Мала Станица кај НЛБ Тутунска до Сити Мол?

Нека пише и некој друг ама не верувам да има таков бус. Подобро качи се на Водњанска и фати нешто што носи по Партизанска, како 22а.

нема такви Рамстор-Ситимол. Таму оди само деветка, врти лево и по Водњанска до основното Кочо Рацин над државна. Треба да се оди до Рекорд или до Градска за до Ситимол

Последно уредено:
Дали ако некое лице е вработено, тоа ќе му смета во процесот на вадење на виза за work and travel?

Еве
b026aa60af340a10f250638713c7da09.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ова само за вас Скопјаните, ние од другите градови што сме е комплицирано.
Во автобусите на ЈСП има дисплеј на кој се следат автобуските станици во моментот или следна станица,а исто така ние Скопјаните за вас од другите градови ви имаме и подготвено такси ;)

ја па бев убеден нема. браво како го видовте.

Во автобусите на ЈСП има дисплеј на кој се следат автобуските станици во моментот или следна станица,а исто така ние Скопјаните за вас од другите градови ви имаме и подготвено такси ;)

Мн педофили имало..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom