Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Има до сега некој нешто купено од Loging Electronics? И ако да, како сте задоволни и каде точно им се наоѓа продажниот салон?
Што конкретно бараш ? Логин се прилично огин и пламен во однос на цени за услуга сум донекаде задоволен ама не претерано. Слонот се нааоѓа во т.ц Беверли хилс на први спрат има огроми табли нема шанси да го промашиш.

Што конкретно бараш ? Логин се прилично огин и пламен во однос на цени за услуга сум донекаде задоволен ама не претерано. Слонот се нааоѓа во т.ц Беверли хилс на први спрат има огроми табли нема шанси да го промашиш.
А какви се за квалитет? Иначе според повеќето од цените на станата не ми личат на некој огин скапи, туку на некоја средна цена.

Како функционира тоа addblock чудо и како да го инсталирам? Нонстоп кога кликам на некоја страна без разлика јутуб или кајгана ми отвара нов прозор со некоја реклама. Има некое чаре за ова или?
Прочачкај во екстензиите на хромот, најверојатно имаш инсталирани некој екстензии/тулбари. Исто и во Контрол панел, во инсталираните апликации провери. Адблокот нема баш да ри помогне многу во твојот случај.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

А какви се за квалитет? Иначе според повеќето од цените на станата не ми личат на некој огин скапи, туку на некоја средна цена.
Види во принцип не произведуват ништо па да збориме за квалитет туку се купи продај затоа ти велам дека имаш слични со попристапни цени од нив. Инаку од нивниот сервис не сум нешто воодушевен има мајстори што знат ама повеќе се детишта што не разбираат мноу. Јас не сум лично задоволен од логин и од цени и од услуга .

Дечки дали знаете каде можам да направам картичка (нешто како визит) али со материјал како што ни е пр. дебитна/кредитна? Со таков тврд материјал..? Значи исто изгравирано со информации бла бла, и на таков материјал.. и ако би знаеле и цена топ :D

Дечки дали знаете каде можам да направам картичка (нешто како визит) али со материјал како што ни е пр. дебитна/кредитна? Со таков тврд материјал..? Значи исто изгравирано со информации бла бла, и на таков материјал.. и ако би знаеле и цена топ :D
Попе Компани

Како да одстранам - ичистам стаклени пипети како овие, од мирис/есенцијални масла?

Значи ми треба најдобриот начин - средство, не било што.

e0c1133a2f0a454aacd8bb32f6a34f8a.png

Ај некој што се разбира нека ми објасни. Сакам да започнам да принтам маици со мој дизајн. Но, сакам да биде и етикетата моја. Нешто како посебен бренд. Каде да се обратам? Кој може да ми ги изработи маиците?

Ај некој што се разбира нека ми објасни. Сакам да започнам да принтам маици со мој дизајн. Но, сакам да биде и етикетата моја. Нешто како посебен бренд. Каде да се обратам? Кој може да ми ги изработи маиците?
Попе компани и слични.

Има ли кафана, кафич во СК каде што на 31ви можеш да отидеш без резервации, без мени, без 1500 денари за 3 пијачки и слично?

Има ли кафана, кафич во СК каде што на 31ви можеш да отидеш без резервации, без мени, без 1500 денари за 3 пијачки и слично?
http://www.restorani.com.mk/
Овде има за голем број кафани низ Скопје. Обично тие со резервации, кога ќе кликнеш на нив (ќе ти се отвори кафаната) горе десно има слика дека организираат новогодишни и предновогодишни забави. За другите кај што ја нема сликата, претпоставувам не организираат ништо посебно.

http://www.restorani.com.mk/
Овде има за голем број кафани низ Скопје. Обично тие со резервации, кога ќе кликнеш на нив (ќе ти се отвори кафаната) горе десно има слика дека организираат новогодишни и предновогодишни забави. За другите кај што ја нема сликата, претпоставувам не организираат ништо посебно.
Паметен човек размислува пред да праша глупо прашање како моево :D

Паметен човек размислува пред да праша глупо прашање како моево :D
Баш напротив, паметно прашање е со оглед на цените за нова година по кафаните. До пред некое време ни ја не знаев за линков, ете сега и ти знаеш :D Ама за секој случај, не е лошо да си се јавиш во некоја од кафаниве (што немаат слика за нова година), да прашаш за сигурно, може и да не сум во право. (Не сакам некој да ме колне и пцуе на нова година) :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom