Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
За да се завери копија од диплома (средно школо) на нотар потребна е и оригиналната? Или може со лична карта и слично?

За да се завери копија од диплома (средно школо) на нотар потребна е и оригиналната? Или може со лична карта и слично?
Мора со оригиналната диплома

Лујџе, од Битола за Гевгелија воз пишува дека има , повратна карта 601 денар а возен ред никаде неможам да најдам.
Некој инфо повеќе да не има?

Дали знае некој програмчиња бесплатни за правење на анимирани филмови?

Колку пари е да се продолжи пасоШ? т.е не знам дали ќе ми го продолжат пошто уште во мај ми истече рокот, како и да е, колку пари е да се извади?

Колку пари е да се продолжи пасоШ? т.е не знам дали ќе ми го продолжат пошто уште во мај ми истече рокот, како и да е, колку пари е да се извади?
0800 192 92 - број за информации и закажување на лични документи.

Ако си над 27 години ке те чини 1800 денари со важност од 10 години додека ако си под 27 1500 денари со важност на пасошот од 5 години ,а доколку сакаш по брза постапка ќе треба да одвоиш дополнителни 3000 денари

Зошто има уште кампери пред собрание у жена парк? За кого протестираат сеа?

Зошто има уште кампери пред собрание у жена парк? За кого протестираат сеа?
Заборавија да ги известат дека дозволено е да си се вратат дома, греота луѓето, кај не знаат за што протестираат па и ова...

sakam da prasam na koj kanal moze da se gleda WWE ili keceri dali nekoj znae da mi kaze fala odnapred!!!!????:)

За колку дена издаваат уверение за државјанство и матичен извор на родените ако го имам оригиналот, оти читам не важел ако е постар од 6 месеци

Дали од 20-ти август носење на заштитна кацига за велосипедисти ќе биде задолжителна? Има некој нов предлог Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата (спојлер)

Во новиот предлог Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата кој е на дневен ред на 20 август, предвидени се обврски за носење на заштитен шлем на главата за време на возењето на патот за возачот и лицата кои се превезуваат со велосипед, како и носење на рефлектирачки елек ноќе и во услови на намалена видливост .

Со предметното решение како што стои во образложението на законот се предвидува посебна пасивна опрема за возачот и лицата кои се превезуваат со велосипед ноќе и во услови на намалена видливост, која се состои од употреба на сигурносен-рефлектирачки елек за време на возењето на патот, кој ќе придонесе за зголемување на безбедноста на велосипедистите, лицата кои се превезуваат со велосипед и другите учесници во сообраќајот.

дли некој знае каде можзм да порачам или да набавам етикети за тегли , дали се во боја и која цена , или доколку некој изработува нека пише овде или пп, се работи за поголема количина ,

Лујџе, од Битола за Гевгелија воз пишува дека има , повратна карта 601 денар а возен ред никаде неможам да најдам.
Некој инфо повеќе да не има?
Не знам кај си гледал тоа, ама воз директен од Битола до Гевгелија нема. Ќе мора во Велес да правиш премештај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom