K
kalimer0
Гостин
За да се завери копија од диплома (средно школо) на нотар потребна е и оригиналната? Или може со лична карта и слично?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора со оригиналната дипломаЗа да се завери копија од диплома (средно школо) на нотар потребна е и оригиналната? Или може со лична карта и слично?
0800 192 92 - број за информации и закажување на лични документи.Колку пари е да се продолжи пасоШ? т.е не знам дали ќе ми го продолжат пошто уште во мај ми истече рокот, како и да е, колку пари е да се извади?
Ако си над 27 години ке те чини 1800 денари со важност од 10 години додека ако си под 27 1500 денари со важност на пасошот од 5 години ,а доколку сакаш по брза постапка ќе треба да одвоиш дополнителни 3000 денариКолку пари е да се продолжи пасоШ? т.е не знам дали ќе ми го продолжат пошто уште во мај ми истече рокот, како и да е, колку пари е да се извади?
Заборавија да ги известат дека дозволено е да си се вратат дома, греота луѓето, кај не знаат за што протестираат па и ова...Зошто има уште кампери пред собрание у жена парк? За кого протестираат сеа?
Не знам кај си гледал тоа, ама воз директен од Битола до Гевгелија нема. Ќе мора во Велес да правиш премештај.Лујџе, од Битола за Гевгелија воз пишува дека има , повратна карта 601 денар а возен ред никаде неможам да најдам.
Некој инфо повеќе да не има?