Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде можам да ги најдам прашањата за полагање изборен предмет на државна матура?? :/
Каде можам да ги најдам прашањата за полагање изборен предмет на државна матура?? :/
2kaZnae nekoj koj avtobus odi do boris strajkovsku? Jas sum vo avtokomanda pa od kade da fatam bus?
Девети корен од -8. Тоа е исто со трети корен од третиот корен од -8. Или коренот ако го напишеш како експонент, ((-8)^1/3)^1/3. Трети корен 8 (-8) е 2 (-2), па решението ќе биде -(2)^1/3=-1,259921.Може некој да ми објасни за коренов показател? Ова прв пат гледам,а треба да објасним на сестра ми.
9-8 <---- Ова нешто. Ако може со решавање да ми ја објасни степен по степен уште полесно. Благодарам однапред![]()
![]()
Zavisi kolku god imas. Ja znam za mene (17) netrebase mozev da go vozam.Здраво
На интернет најдов скутерче за мене од оваа компанија.
http://motori.hamachi.mk/index.php/en/scoot/50/jj50q-3-detail#prettyPhoto
Немам ни А ни Б категорија. Дали смеам да управувам скутер со 50cc без дозвола.Ке ве замолам да ми помогнете кој има инфо за ова.
Ви благодарам однапред.
Поздрав
Zavisi kolku god imas. Ja znam za mene (17) netrebase mozev da go vozam.
Јас си го возев. Колку што знам и мои другари исто имаат возено без документи. Јас за мојот имав и документација. Иначе и татко ми го возеше моторот секаде.24 имам. Значи не треба некој документ или др. Сигурен си дека не треба дозвола ?
Колку што знам и мои другари исто имаат возено без документи.