Ако добро погледнеш не се бели знамиња туку се знамиња на Црвениот Крст,односно денес Црвениот Крст на Република Македонија прославува 70 годиниЈас сакам да знам оти на речиси сите автобуси на ЈСП, се вее бело знаменце?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако добро погледнеш не се бели знамиња туку се знамиња на Црвениот Крст,односно денес Црвениот Крст на Република Македонија прославува 70 годиниЈас сакам да знам оти на речиси сите автобуси на ЈСП, се вее бело знаменце?![]()
Pareata nema kaj da odi. Kolku sto znam ne se stava nistoМи треба човек кој има вградено шпоред или фурна во кујната. Сакам да знам каде оди пареата и можната штета од истото како и кој бренд би ми го препорачал и зошто? Плус да ми ги каже и димензите топ ќе биде да знам дали долу може да имам уште една фиока?
Димензиите кај сите се различни, зависат и од брендот и од моделите кои ги продаваат.Ми треба човек кој има вградено шпоред или фурна во кујната. Сакам да знам каде оди пареата и можната штета од истото како и кој бренд би ми го препорачал и зошто? Плус да ми ги каже и димензите топ ќе биде да знам дали долу може да имам уште една фиока?
Kade moze da najdam Maskarpone? I sto cena e?
A na golemo kade da go najdam?Во Тинекс со сигурност имам видено, а сигурно го имаш и во другите поголеми маркети. Цената околу 280-300 денари.
Fala za sovetovДa прaшaш кoи дистрибутери им нoсaт, пa пoсле зa кoнтaкт сo нив ке се снaјдеш.
Неџат брат, пак јас твој бели братШто се случи со новиот грб, со лафчето?
Ќе се гласа кога ќе влезе ДПА во Влада. Сега четворица од ДУИ, Трајанов и Лиле Попоска ја кочат. Значи веднаш после завршување на судскиот процес за Пуч.Што се случи со новиот грб, со лафчето?