Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам,
дали сообраќајните полицајци со паркирано возило покрај булевар на работно место со работна униформа имаат право да праваат рандом муабет со пријатели цивили најмалку тројца, стоејќи во круг покрај возилото, смеејќи се удирајќи се по рамо очигледно со познаници кои им прават друштво додека се на работно место, временски повеќе од пола саат?
...колешкава ми тера инат ми вели дека на сообраќаен пат можат да прават што сакаат затоа се полицијаци, дали е така?
I ti imash problemi ....

Како се пишува гарантно писмо за виза ?

Decki me interesira kolku se prodava komova domashna rakija pravena kako za dushata na pazar?
Ne od prekupcine shto prodavaat po 5T rakija a grozje ni na TV ne videle !

Decki me interesira kolku se prodava komova domashna rakija pravena kako za dushata na pazar?
Ne od prekupcine shto prodavaat po 5T rakija a grozje ni na TV ne videle !

Зависи каде, Скопје е поскапа во внатрешноста поефтина.
Лично јас по 200 ја давам на поголема количина, ама правена за своја душа без далавери шеќери и слични срања

Зависи каде, Скопје е поскапа во внатрешноста поефтина.
Лично јас по 200 ја давам на поголема количина, ама правена за своја душа без далавери шеќери и слични срања
Abe kilo po kilo.
Od grozje vo dvorot i ne prskano i bez nikakvi gluposti pravena. Kako shto rekov kako za dushata.

Ако ги исполнува условите од погоре, тогаш не продавај тоа вреди. Чувај за свадба на деца, внуци итн ;)
Abe ako ne najdam nekoj shto ce ja plati kolku shto vredi so mislam da zemam 2-3 creshovi burenca i da ja zapechatam.

A inache e 1000% garantirano toa shto pishav pogore.

Дали некој знае туристички агенции со аранжмани за Токио?

Правилата на оваа тема дозволуваат прашања од секаков карактер, затоа јас ќе прашам зошто сите реакции на мојот коментар во една друга тема се тагираат како тажни. Јас сум нов корисник и ми е тешко да ги разберам врските помеѓу Хоуп, Генерал, Ocajna и другите. Може ли некој да резмира односите помеѓу главните учесници на форумот? :)
Зини да ти кажам зошто се „тагираат“ како тажни.

Еве ајде, да не биди дека не ти е одговорено иако си пишал нешто, а не се ни потруди да не пингаш па да ни стигне нотификација.

Тоа е една иста личност која пишува од сите три профили паралелно. Затоа и не може да ги разбериш „врските“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom