Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој подобро да ми објасни, сакам да знам што значат ѕвездите на дресовите? Колку освоени првенства во лига шампиони, нивната лига? Во една ѕвезда има повеќе титули или една си е една титула? Сите се бројат заедно или за лш имаат посебно, за лигата посебно, како оди со ѕвездите сакам одамна да знам, а сто различни одговори ми дале. Ако некој 30 пати ја освои пример премиер лига, 30 ѕвезди ќе има?
Не зборам за репрезентации, само за клубски дресови, за нив знам дека една е едно освоено светско. Иако Уругвај 3 пати победиле, а имаат 4 ѕвезди?!

Последно уредено:
Може некој подобро да ми објасни, сакам да знам што значат ѕвездите на дресовите? Колку освоени првенства во лига шампиони, нивната лига? Во една ѕвезда има повеќе титули или една си е една титула? Сите за бројат заедно или за лш имаат посебно, за лигата посебно, како оди со ѕвездите сакам од мала да знам, а сто различни одговори ми дале. Ако некој 30 пати ја освои пример премиер, 30 ѕвезди ќе има?
Не зборам за репрезентации, само за клубски дресови, за нив знам дека една е едно освоено светско. Иако Уругвај 3 пати победиле, а имаат 4 ѕвезди?!
10 prvenstva = 1 dzvezda. Osven samiot klub ako ne odluci vo druga nasoka.

Дали некој знае туристички агенции со аранжмани за Токио?
Mangatrip.rs i Jungle Tribe kaj nas ti nudat. Proveri si i sam cenite za avion i smestaj, mozno e i poevtino da pomines.

Mangatrip.rs i Jungle Tribe kaj nas ti nudat. Proveri si i sam cenite za avion i smestaj, mozno e i poevtino da pomines.
Иам другара што шета ептен по сфет,а и у Јапан беше.Вика дека тој Џангл травел гази,можда е најјако од сфи агенцие.
Видиш мене не ми текна одма да га предложу,ама текна ми дека ти беше у Јапан.

Може некој подобро да ми објасни, сакам да знам што значат ѕвездите на дресовите? Колку освоени првенства во лига шампиони, нивната лига? Во една ѕвезда има повеќе титули или една си е една титула? Сите се бројат заедно или за лш имаат посебно, за лигата посебно, како оди со ѕвездите сакам одамна да знам, а сто различни одговори ми дале. Ако некој 30 пати ја освои пример премиер лига, 30 ѕвезди ќе има?
Уругвај имаат 2 пати земено Светско, не 3 пати, и тоа 1930 и 1950 година. Тие 4 ѕвезди ги означуваат 2те победи на Светско првентство + 2те победи на летни Олимписки игри (1924 и 1928).

Видео од член со гитарче што свиреше свое компонирано дело постирано пред околу 12 години никот не го памтам.

Дали денес зонското паркирање на градски паркинг работи или не? И ако работи до колку часот? Фала :)

Дали си работст автобусите денеска од Ку-Ск?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom