Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
По таа логика и шестката може да се користи ко деветка, а беше 73 денари :rolleyes:
Епа заеби ги и купи си 6ка место деветка.
Автоматски споено мислење:

Оваа е изгледа, коа ќе изедеш канта и си идеш накај дома попарен како макарона.
Прегледај го приврзокот 411316
Со наведната глава а дигнат кур.

Последно уредено:
Со наведната глава а дигнат кур.
Не, тоа се чевлите. Не е само труп не дај боже.

А Бугарија што прашува зошто носот бил црвен на аватарот мој? За време на сликањето беше ладно. Црвено шалче, црвено носе, тоа е Були.

Kolko se davackite prema drzavata za isplata na minimalna plata od 22.000 denari?

Kolko se davackite prema drzavata za isplata na minimalna plata od 22.000 denari?
некаде околу 11000 денари во просек од 48-50 % се ближи бруто плата ,тоа значи работодавачот на твојата сметка уплаќа 33000 денари од кои на твојата трансакциска сметка ќе легнат 22000 денари

Што можам да направам со оваа случка освен да ја пријавам на меил на Веро?

Кога ги собирав работите од каса во кеса, слушнав еден крик, позади мене, обезбедувањето тепаше по лице без осет еден ром кој наводно украл чоколадо. Пред нив, зад нив деца, муштерии, стари луѓе, болни луѓе. Овој го маваше со цела сила, почна крв да му тече од носот и молеше те молам немој да ме тепаш. Само пола чекор бевме ние муштериите додека овој го тепаше како крвник човекот, а тој молеше. Нели политиката на маркетите е украденото да се наплати х10, а не онака јавно и бедно да бидеш тепан и омаловажен.
На страна тоа, некој ќе каже крадел, ама имаше бебиња на сите страни, и деца. Што ако на тој од толку тепање не му пукнеше филмот и да земеше да фрла со производи и да се тепа и да настрада некој муштерија?
Нема да го оставам ова само на меил, само што можам друго да направам?
Јас сметам дека на влез во секоја продавница треба да биде наведено ТЕПАЊЕ како мандатна казна за крадци. Валутата = 1 стап за секои 10 денари вредност на украденото. Кој не се согласува, нека не влегува. Се разбира казната е независна од тоа дали крадецот е Ром Циган, Црнец, Македонец, Ариевец, Шќиптар, итн...

Онтопик: Сакам да знам дали е ова легално во Македонија? И зошто не е? :)

Патем порака до плебсите: Не се идентифицирајте со паразити и крадци. Таквите кога ќе се осилат доволно, се истите тие кои (после крадење во продавници) следен чекор во кариерата ќе им биде да ве ограбат вас и/или други, преку насилство и со веројатни телесни (или потешки) повреди.
Од тој аспект еве еве малку визуелна стимулација со сцени од реалноста, пошто инаку се прави слика од холивудски филмови за кутрите жртви што недолжни ги тепаат. :unsure:

Последно уредено:
Dali Mukaetov //Alkaloid// seuste zivee vo istata kukja vo naselba Crnice? Pricina: ljubopitnost //haha padnavme na muabet so drugari//.

Кој беше тој што по дебелите палци ги погаѓаше тетките ?
Брат, заеби палци.
Види гу колко е широка у одраз на екран на лаптоп.Мене моментално на три работе ми текнуеф,тоес да не иду офтопик сакам да знам дали:
- Девојка е довољно широка за да сама стои у жиф ѕид на слободан од 19 метра?
- Дали треа пола сат да се загреваш и истегнеш за да пробаш да гу гушнеш?
- Дали девојка се рента да стои на врата на сфадбу,зет кд иде по снашку?

Брат, заеби палци.
Види гу колко е широка у одраз на екран на лаптоп.Мене моментално на три работе ми текнуеф,тоес да не иду офтопик сакам да знам дали:
Ми се може бе шо криво ти е тебе

Кој беше тој што по дебелите палци ги погаѓаше тетките ?
Психијатар фаќај си на време те удрило во глава сељачкото од маџари

Брат, заеби палци.
Ја ќе те гушну дојди куде мене немој да се мучиш ти и да може да идемо по снашку и ќе стоју на врата :D

Последно уредено:
Брат, заеби палци.
Еј !! Ја па тоа не го приметив.
Значи на монитор од 15,5 инчи (толку е просечен лаптоп монитор) 2/3 е теткава, на растојание од 40-50 цм му доаѓа дека скоро 1 метар е широка.
Ако има просечна висина (според одразов ) од 1.65-1.70 м тоа значи дека има некоја добра маса од 75 кг плус, башка ако застане на прва статива на корнер, 50 % од аголот за удар кон гол е покриен. Ако застане на врата на свадба, ќе треба некој набилдан да се бутка затоа што на врата од 1.20 м ширина, теткава со 1 метар ја попунуе скоро цела.

Значи на монитор од 15,5 инчи (толку е просечен лаптоп монитор) 2/3 е теткава, на растојание од 40-50 цм му доаѓа дека скоро 1 метар е широка.
Ако има просечна висина (според одразов ) од 1.65-1.70 м тоа значи дека има некоја добра маса од 75 кг плус, башка ако застане на прва статива на корнер, 50 % од аголот за удар кон гол е покриен. Ако застане на врата на свадба, ќе треба некој набилдан да се бутка затоа што на врата од 1.20 м ширина, теткава со 1 метар ја попунуе скоро цела.
93 кг сум на вага бе кој ви е проблем со мојата тежина да не ме раниш ти и 174 сум висока и незнам што ви е проблем ај ваши слики стајте кој знае на што личите затоа дремеш овде немаш девојка и само оговарај глупости јас не се пријавив во изборот на мис он the world па да се замарам гајле ми е но со вас што се случува ете со парва по снашку ќе идемо

Ти си старо магаре и јас не кријам години ко тебе ти чиче можеш да ми бидеш тоа гарантирам постар си од форумот плус да си се зачленил на 25 сеа 45 испод не си за мене си чиче и не замарај тешки сељак што ти е гајле колку кг има друг член овде абе ти стварно си бил со дијагнози

Последно уредено:
Сакам да знам неколку многу важни работи: 1) зошто носот на девојката од аватарот на Хоуп е црвен, исто така 2) дали кафето што го пие Мортиша од аватарот на Ocaina е вкусно/добро, и 3) зошто Adidas888 од форумот на Фемина има потполно ист аватар како Ocaina?
thinking-face_1f914.gif
Не знам,ама не сум јас таа Адидас, а кафето е повод, душата си бара разговор.;):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom