Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Има стари таблици со SK ќе треба да ставам нови или само лепенка за надвор од МК, и сообраќајната исто треба да се менува ?

Некој вели може да се возат старите со 3 бројки само лепенка нмк некој вели мора со 4 ?

Фала да видиме дали знае некој точно или да си прашам во технички преглед

Кој КАМ маркет најблиску до центар има сопствен паркинг? Значи да одиш, да се паркираш како човек и да си пазаруваш на раат, а не да верглаш пола саат околу маркетот за да најдеш паркинг и на крајот да ти лупнат казна за погрешно паркирање...

Кој КАМ маркет најблиску до центар има сопствен паркинг? Значи да одиш, да се паркираш како човек и да си пазаруваш на раат, а не да верглаш пола саат околу маркетот за да најдеш паркинг и на крајот да ти лупнат казна за погрешно паркирање...
Кам Бизнис Центар... тој што е пред Diamond Mall, се влага отпозади лево за катнава гаража а десно имаш рампа за КАМ, бесплатно 1 саат ти е, прилично голем и снабден е тој КАМ. Имаш на 2 спрата паркинг со премин за колица, горниот е со мала нагорнина, на долниот надоле ја носиш. Ко во склоп на "мол" е ама многу близу до влезот е самиот влез на маркетот.

ГТЦ имаш огромен паркинг во подрум и КАМ исто во подрум.

Знае ли некој ако се одјавам од адресата во Македонија ќе можам ли да излезам од државата со стариот пасош?

Доколку не е спротиворечно на форумските правила, сакам да знам едно нешто, што ме чуди многу долго време - на форумот има Македонци, добиени Бугарско граѓанство по натурализација? Имате ЕГН? Секогаш ми било интересно какви цифри добиваат странците за 7 и 8 позиција? За пример: ЕГН ви е ГГММДДХХПК, тогаш каков број стои зад ХХ? Моjот е 67 (но јас сум си Бугарин). Ако има некој што сака да ми одговори - нека ми пишува преку лична порака.

Дали има некоја страна за гледање онлајн нашите национални канали во живо ? ( бесплатна )

Дали има некоја страна за гледање онлајн нашите национални канали во живо ? ( бесплатна )
Автоматски споено мислење:

Доколку не е спротиворечно на форумските правила, сакам да знам едно нешто, што ме чуди многу долго време - на форумот има Македонци, добиени Бугарско граѓанство по натурализација? Имате ЕГН? Секогаш ми било интересно какви цифри добиваат странците за 7 и 8 позиција? За пример: ЕГН ви е ГГММДДХХПК, тогаш каков број стои зад ХХ? Моjот е 67 (но јас сум си Бугарин). Ако има некој што сака да ми одговори - нека ми пишува преку лична порака.
Kaj niv stoi 69ka :pos:

...
Автоматски споено мислење:

Kaj niv stoi 69ka :pos:

Thank you! :)

Ова значи дека си регистриран во Софија. :) Бугарското ЕГН е слично на Југословенскиот ЕМБГ - содржи информации за година, месец, ден на раѓање, регион, пол и контролна цифра.

Thank you! :)

Ова значи дека си регистриран во Софија. :) Бугарското ЕГН е слично на Југословенскиот ЕМБГ - содржи информации за година, месец, ден на раѓање, регион, пол и контролна цифра.
Ushte da razbereshe :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom