Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, стварно техничка на а1 не знаат или глумат. Последниот месец-два не растурија од прекини па нит тв нит конекција, ништо. Ене сега пола ден се плеткаат. Само 1-2 згради така паѓаат. Другите соседни сите имаат нормални услуги. Вчера и утринава брзината беше 2.3 и 1.8, пингање што се вели. Телевизија јок.
Очигледно ќе ги мењаме ако им е ваква поддршката. Ресетиравте ли модем, почекајте 60 секунди, сега свети ли...ај видете пак од осигурач исклучете, те било глобален проблем (а од карши во двете згради синовите сите си имаат нормален нет и тв), мижи Митро.

Како сте задоволни од Телекабел со пакет интернет конекција и тв?
Јас сум задоволен со телекабел.
Апла да копа нетот или да биде скроз паднат се дешава еднаш у година можда. Сите рестарти, проверки, курци, палци ги прават у касни саати.
За 1000 ден месечно одличен е нетот.
БТВ цело светско на стрим го изгледав и мн слабо се дешаваше да кочи.

Dajte preporaki za dobar restoran vo Skopje, so parking, labava atmosfera za muabet, imam dejt vo petok i baram nekoe prikladno mesto, moze bilo kade, samo da ne e nekoja shabanarija ili birtija:D
Posleden pat izleguvano vo SK e pred povekje od 10 godini a koga ke razmislam togas i posleden pat sum bil:))

Dajte preporaki za dobar restoran vo Skopje, so parking, labava atmosfera za muabet, imam dejt vo petok i baram nekoe prikladno mesto, moze bilo kade, samo da ne e nekoja shabanarija ili birtija:D
Posleden pat izleguvano vo SK e pred povekje od 10 godini a koga ke razmislam togas i posleden pat sum bil:))
Balkanika kaj Efto vo Park ili od drugata strana Margjer

Posleden pat izleguvano vo SK e pred povekje od 10 godini a koga ke razmislam togas i posleden pat sum bil:)
Dzino, skopski merak,oreov lad, vodenica,sushiko, panoramika itn.

Од кога тоа ST почна да произведува чаши, чинии, корпи за ѓубре, џогери, куфери? Зарем и ова Setec продава? :icon_lol:
10471.jpg

Два Елена.

Од кога тоа ST почна да произведува чаши, чинии, корпи за ѓубре, џогери, куфери? Зарем и ова Setec продава? :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 482873
Од кога почнаа и клими да прават!
Т.е. од никогаш!
ST, Quadro ти се лепенка брендови на Аљи Експресс производи!
Порачај еден контејнер, и кинезите ќе ти го брендираат како сакаш!

Ако може Топ Шоп да брендира измислени: Дормео, Ровус, Делимано, итн итн..
Што да не и ланциве на бела техника кои и онака имаат продавници во секој град!

П.С. нептун и вибратори и дилда продаваат, а маркетите за храна: куфери, пластични столчиња и прње.. па никому ништо...
Автоматски споено мислење:

едит: Натура Терапи ти е фирма на Велија Рамковски, ако го памтиш?! "Смоки бе, смоки! Три миљарде, пет миљоне..."
Ни П од природа (натура) немаат, од терапија па уште помалку..!
Преварантски купи-продај!
И нормално маркетинг по ТВ ала топ шоп..
Колку алнат треба да бидеш у главата за да порачаш нешто што се пие од тие преваранти?!?

Последно уредено:
Back
На врв Bottom