Harald
King of Norway
mislev ako ima od prodavnica, primer sportm i slichni, ama ova ushte podobro e, fala ti.Незнам дали на оваков тип на гифт картичка мислиш https://kb.com.mk/gift-scm.nspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mislev ako ima od prodavnica, primer sportm i slichni, ama ova ushte podobro e, fala ti.Незнам дали на оваков тип на гифт картичка мислиш https://kb.com.mk/gift-scm.nspx
Малку тие неконкретно прашањето значи што ќе носиш ? Прашаај интер европа за мали пратки се ок со цени.Здраво ме интересира постои ли некое карго што например ке нарачаш и на нивна адреса ке пристигне робата конкретно од турција до мк ме интересира за таква услуга дали некој има искуство како може да се донесе од труција до мк одредена нарачка?
Види дали можеш овде да најдеш кај нас на царина ако му текне на цариникот може и да не ти ја пуштат. Инаку за се над 50 долари се плаќа царина од 15 % од вредностаНе знам во која категорија да поставам прашањето.. гледав на алибаба некои трицикли , мислам дека се супер за низ град 2лица може да се возат , е сега ме интересира кај нас има ли такво нешто и која е цената , таму се мн ефтини, или како да си порачам едно такво од алибаба , како иде доставата се плаќа ли царина ако некој знае да ми објасни
Малку тие неконкретно прашањето значи што ќе носиш ? Прашаај интер европа за мали пратки се ок со цени.
Автоматски споено мислење:
Види дали можеш овде да најдеш кај нас на царина ако му текне на цариникот може и да не ти ја пуштат. Инаку за се над 50 долари се плаќа царина од 15 % од вредноста
Зависи од износот. Околу 25-30 евра одприлика за понормални суми. Ако ти е некој познат поисплатливо е по Вестерн Унион да ти ги пушти парите, или ти нему, во зависносот од тоа кој на кого пушта пари.Колку се зима провизија ако префрлаш пари од македонска трансакциска сметка на српска (различни банки)?
Пази во тој дел турците се големи преваранти , може да добиеш погрешна стока , боја или едноставно да останеш без ништо а си платил веќе,Конкретно мислев некоја облека материја за изработка на облека, гледав доста ги има по инста со нивни страници али процесот на кое карго и како би се извел од таму навака ми е непознаница...
Се поднесува барање во суд и ќе добиеш одговорКако да знам дали сум осудуван? Пошто од лк адресата ми е друга, можда стигнало писмо ради долгови неам појма али ме интересира онлајн дали можам да видам, не физички да идам у полиција.
да имаИма Битола уролог? Било да е државен или приватен.
Само овај е? За лек нема слободен термин.