Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и двата. 19ка застанува поблиску, кај влезот на факултети, 2ка застанува вториот дел од станиците. Од Карпош одат и 59 и 8мица само 8 оди низ ИлинденскаДо ТЦ Мавровка кои автобуси одат од Карпош? 2, 19?
Не мора да значи дека ќе те излажат. Имаше еден сајт на фб (а верувам повеќе се такви) каде што беше наведено дека е "оригинал" ама со лош квалитет, као демек исто знакчиња исто све, ама каде каде поевтини од другите. И на пример дресот ако кошта 1100, он ти зима 1400-500 или повеќе као демек за услугата, он шо се бавта да ти нарача ако ти не се разбираш или не сакаш да чепкашИмам другарчиња што правеле вака со онлајн нарачки баш тренерки и се комплет и се бавеле со ова порано, па да ти кажам само како оди. Ништо од ова на страниве не е оригинално, сите се некоја добра копија која на сајтови како Aliexpress и компанија би чинела пример 1200 денари, а тие ти ја продаваат за 4500, велејќи дека е оригинал. Тоа е фората кај сите овие фб онлајн нарачки, би ти советувла да си купиш од официјална фан страна на тимот на кој дрес/тренерки сакаш да земеш.
Па жена не може да биди ебачиште,ама можи да биди ебачица,така?Zosto maskoto ako legne poveke zeni e ebaciste, a zenata ako legne so poveke mazi e kurva??
![]()
Па жена не може да биди ебачиште,ама можи да биди ебачица,така?![]()
Едноставно е. Клуч што отвара многу брави е добар клуч. Брава што можат да ја отворат многу клучови е лоша брава.Zosto maskoto ako legne poveke zeni e ebaciste, a zenata ako legne so poveke mazi e kurva??
![]()
Едноставно е. Клуч што отвара многу брави е добар клуч. Брава што можат да ја отворат многу клучови е лоша брава.![]()
како може да очекуваш да бидат оригинал? не ме заебавајПа сакам да прашам дали имате порачано од странава на фб Нарачка на дресови и тренерки еве ви линк. https://www.facebook.com/Нарачка-на-дресови-и-тренерки-217062505133146/
Доколку некој порачувал сакам да ми каже дали е стварно оргинал и каков е матријалот благодарам !!
Незнам каде да прашам, па ајде овде.
Ми понудија работа у пиљара у маркет, ме интересира дали калото, ја одобрува фирмата што ја носи или ја плаќаат вработените?
Некој со такво такво искуство?
И јас првпат слушнав, згуглав, и оваВТФ е кало?