Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
До ТЦ Мавровка кои автобуси одат од Карпош? 2, 19?

До ТЦ Мавровка кои автобуси одат од Карпош? 2, 19?
и двата. 19ка застанува поблиску, кај влезот на факултети, 2ка застанува вториот дел од станиците. Од Карпош одат и 59 и 8мица само 8 оди низ Илинденска

Имам другарчиња што правеле вака со онлајн нарачки баш тренерки и се комплет и се бавеле со ова порано, па да ти кажам само како оди. Ништо од ова на страниве не е оригинално, сите се некоја добра копија која на сајтови како Aliexpress и компанија би чинела пример 1200 денари, а тие ти ја продаваат за 4500, велејќи дека е оригинал. Тоа е фората кај сите овие фб онлајн нарачки, би ти советувла да си купиш од официјална фан страна на тимот на кој дрес/тренерки сакаш да земеш.

Имам другарчиња што правеле вака со онлајн нарачки баш тренерки и се комплет и се бавеле со ова порано, па да ти кажам само како оди. Ништо од ова на страниве не е оригинално, сите се некоја добра копија која на сајтови како Aliexpress и компанија би чинела пример 1200 денари, а тие ти ја продаваат за 4500, велејќи дека е оригинал. Тоа е фората кај сите овие фб онлајн нарачки, би ти советувла да си купиш од официјална фан страна на тимот на кој дрес/тренерки сакаш да земеш.
Не мора да значи дека ќе те излажат. Имаше еден сајт на фб (а верувам повеќе се такви) каде што беше наведено дека е "оригинал" ама со лош квалитет, као демек исто знакчиња исто све, ама каде каде поевтини од другите. И на пример дресот ако кошта 1100, он ти зима 1400-500 или повеќе као демек за услугата, он шо се бавта да ти нарача ако ти не се разбираш или не сакаш да чепкаш :D
Да се надополнам, ако на некој му е мерак да си купи оригинал дрес од некој тим, нека си потсобере асално пари и нека си го истера меракот. Подобро 60-70 евра за оригинал, него 20-30 евра за дрес што нема да ти е мерак, и плус ќе ти се изљупи за помалце од година :) Имав оригинал од Баерн од 2008, подарок беше, 2015та почнаа да се лупат буквите од перење, другото се си е океј :)

Воден од изреката : Сиромашниот и стиснатиот дупло плаќаат :)

Последно уредено:
Zosto maskoto ako legne poveke zeni e ebaciste, a zenata ako legne so poveke mazi e kurva??
:kuracc:

Па жена не може да биди ебачиште,ама можи да биди ебачица,така?:kuracc:

Да се вклучи во дебатава и женско лице, да бидеме рамноправни.
Иначе метафората мислам не ти е баш баш погодена.
o_O:P

Zosto maskoto ako legne poveke zeni e ebaciste, a zenata ako legne so poveke mazi e kurva??
:kuracc:
Едноставно е. Клуч што отвара многу брави е добар клуч. Брава што можат да ја отворат многу клучови е лоша брава. :D

Дали некој има досега нарачувано нешто од musicstore.de? Како одат тие ујдурми? Испорачуваат ли до тука?

Па сакам да прашам дали имате порачано од странава на фб Нарачка на дресови и тренерки еве ви линк. https://www.facebook.com/Нарачка-на-дресови-и-тренерки-217062505133146/

Доколку некој порачувал сакам да ми каже дали е стварно оргинал и каков е матријалот благодарам !!
како може да очекуваш да бидат оригинал? не ме заебавај

Незнам каде да прашам, па ајде овде.
Ми понудија работа у пиљара у маркет, ме интересира дали калото, ја одобрува фирмата што ја носи или ја плаќаат вработените?
Некој со такво такво искуство?

Незнам каде да прашам, па ајде овде.
Ми понудија работа у пиљара у маркет, ме интересира дали калото, ја одобрува фирмата што ја носи или ја плаќаат вработените?
Некој со такво такво искуство?

ВТФ е кало?

ВТФ е кало?
И јас првпат слушнав, згуглав, и ова
http://www.makedonski.info/show/кало/ср
И ако сфаќам добро што сака да праша Скајов, не ми се верува дека воопшто постои таква можност во пиљара, ти да плаќаш од намирниците што останале непродадени и се расипале, лол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom