Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае дали Владо Бучковски е на издржување на казна затвор? пошто неколку пати имаше пресуди и сега не сум сигурен дали е на слобода или во затвор?

Не се ослонувај на тоа многу посебно ако си зел к-15 мора да поднесеш годишна даночна пријава тоа ти е надвор од плата.
Немам земено К-15 или било каков друг вид на дополнителни примања, истото тоа им го кажав и ми рекоа дека не треба да платам никаков данок или да пополнувам даночни пријави.

Дали некој знае дали Владо Бучковски е на издржување на казна затвор? пошто неколку пати имаше пресуди и сега не сум сигурен дали е на слобода или во затвор?

На слобода е. Таквите како него во Македонија не издржуваат затворски казни.
Си уживаат во паричките од криминалот и тоа е.
Слично ќе биде и со врхушката од патриотската партија и тие ќе си уживаат на слобода.

На слобода е. Таквите како него во Македонија не издржуваат затворски казни.
Си уживаат во паричките од криминалот и тоа е.
Слично ќе биде и со врхушката од патриотската партија и тие ќе си уживаат на слобода.
Jac лани го сретнав Паско Кузман кој исто така е осуден на затворска казна кај шо си го шета кученцето покрај езерото рано сабајле.

Jac лани го сретнав Паско Кузман кој исто така е осуден на затворска казна кај шо си го шета кученцето покрај езерото рано сабајле.
Паска од тогаш до сеа си фурат си шетат кучиња и мачиња и уш 6 сатој имат клаено на ракана.

Сакам да знам зашто е загаден воздухов

За која утакмица игор трпески го дава коментарот ииииииии

Доколку си добитник во наградна игра си ја подингал истата , а ваучерот конкретно за возење во автобус не е стасан на вашата сметка има ли место каде може да се пожалиш ?

http://militaryshop.mk/

Порачувал ли некој нешто од овде? Многу добри јакни имаат онака на изглед , али незнам шо материјал/квалитет се. Некое искуство?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom