„Сакам да те :sekss:“ - Комплимент, или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Комплимент го сметам дури и не мора ништо да речи по постапката се познава.

ne go smetam za kompliment.....vulgarno mi zvuci a i licnosta koja bi me prasala takvo nesto bi me potsetuvala na evtina kalastura od rezil sokak

Ајде да ја свртиме обратно работата: ако некој вам ви пријде и ви побара секс/дружење/мување/лапање/драпање/итн., како би изреагирале?
Ако девојката ми е симпатична, не верувам дека би одбил ниедно од понуденово, ама тоа е "што би било кад би било", така да во моментот се може да ти помине низ глава, незнам како би изреагирал(пак ќе речам не верувам дека би одбил), а истото не би го сватил како комплемент.

може машкото го мисли како комплимент али никогаш не знае да го каже така на вистински начин туку ќе те направи нешто што не си. ок некои се не викам не:salut:

Ако дојде и ми побара зашто да не.Сепак машко сум и не би одбил.

Слушај, другарка ми Ивана ти го прочита постот, вика да ми оставиш контакт, сака да се запознаете, сакала момци кои не одбиваат девојка. Пошто не сака да биде некоја непристојна девојка, еве слика ми рече да закачам...
fat-1.jpg

Убаво е искочена тука. Чекам да ни пишеш :wink:

Компилмент-можеби да,ама јас одма бегав и се повлечував...секогаш ме асоцирале на `чудни` типови:jaj:

leleeeeee muabetot e na mesto,zamisli nekoj go zapoznavas prv pat i odma ti vika sakam da te...:pos2:ke padnam od smea i ke go raskazam na siteeeee:pos2:

Слушај, другарка ми Ивана ти го прочита постот, вика да ми оставиш контакт, сака да се запознаете, сакала момци кои не одбиваат девојка. Пошто не сака да биде некоја непристојна девојка, еве слика ми рече да закачам...
fat-1.jpg

GOD DAMN човеку ме искина со постов,алал да ти е жими се.
Поздрав до тебе;)

fat-1.jpg

Cel vecer ne mozes da mu ja najdes dupkata.

Ја уште се трудам да поправам срањето шо директно кажав такво нешто...кај некој пали кај некој не :pos:

Не е комплимент бре. Си искажува желба чоекот. Може некој сака да е*е гадни цури и чим ти вика дека сака да те ора уствари ти кажува дека си гремлин.

Абе од една страна реално да размислиш, комплимент е. Кое машко би сакал да ебе грда женска ако не па? Ама од друга страна, личност шо ми се свиѓа и имам некои чувства спрема него, и да ми рече вака, неубо би ми паднало.
Доколку е од дечко ми, супер. Ме пали коа го слушам тоа, "Сакам да те ебам" Доколку е од некој шо само би сакала мување, ок бе, и ја сакам да те ебам, али нишо од то :pos:
:vozbud:

Да си зборниме реално, ако некој/а што ви се допаѓа и имате симпатии кон таа личност, меѓудругото го погоди и моментот за да ви каже дека сака да има секс со вас, мислам дека никој од нас не би одбил. Или ако одбие, подолго време ќе се кае за тоа.
Авторот на темата никаде нема посочено за лица со кои се гледаме по прв пат, така да пишувајте што би било кога тоа го направи некој со кој се знаете подолго време.

Тоа за секс би делувало многу нападно. Всушност за сите предлози би рамислила. Зависи во шо ситуација сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom