Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NE procitav se, samo del i ne znam za sto tocno zboriteNE.
Mislam deka ima zamka. Ili nema zamka...
Ili onoj shto gopishuval toa, zgreshil, i ne pomislil na ova![]()
NE.
Mislam deka ima zamka. Ili nema zamka...
Ili onoj shto gopishuval toa, zgreshil, i ne pomislil na ova![]()
Не е грешка,бидејќи ако после св.Петар те прати во пеколот,значи кај Ѓаволот,можеш слободно да се извадиш дека си го почитувал и него цел живот,а не само Господ.
Тогаш можеби ќе имаш пофина смрт.
Само малце логика,решението е пред вас.
Затоа ви велам,молете се и на Алах,и на Буда,за секој случај,бидејќи што ако наместо Господ,они се горе?
Тогаш цел живот молење за џабе,си се молел на погрешен бог:helou:
se misli na site neprijateli,imase edna slucka vo USA na nekoja familija deteto nekoj tip ima go zgazil so kola i izbegal i ovie na tv se pojavuvaat i mu prostuvaat na tipot i go molat da se pojavi on po nekoe vreme se pojavi i pokajaNE procitav se, samo del i ne znam za sto tocno zborite, ama moram da ti kazam deka koga Isus rece da gi ljubime nasite neprijateli, mislese na onie koi ne progonuvaat zaradi Negovoto ime...a ne na nekoj koj ke ti go ubie deteto, ili ke ti ja zapali kukata...a ne pa na Gavolot!
se misli na site neprijateli,imase edna slucka vo USA na nekoja familija deteto nekoj tip ima go zgazil so kola i izbegal i ovie na tv se pojavuvaat i mu prostuvaat na tipot i go molat da se pojavi on po nekoe vreme se pojavi i pokaja
на овие шо го пишувале болдираново Абраксас да не им е Бог ? =)Duri Gjavolot da zastane pred mene jas ke go sakam, ....
Boldiranovo e prezemeno od drugo mesto, a toa i ne e bash vazno.
Shto mislite za ova?![]()