Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
Таквите манијаци веднаш одат на блок кај мене.:)

Мхм, ми се случило да налетам на сајбер јебовци. Уште не ти го знае името, ти почнува муабети од типот: „Гол сум на столче... соблечи ги гаќичките...“ :pos: Дури патетично ми звучи. :icon_lol: Еднаш на еден така му дозволив да си се изнамуабети до крај, да си ја олесни душичката, и на крај на муабетот му реков дека имам 12 години. Инстантно ме стави на блок, не морав јас да се мачам да го блокирам него :pos:
Затоа сега пазам кого аксепт-нувам на мсн. :icon_lol:

Абе секс само кога е физички до мене...Вакво заебавање не признавам.

Таквите манијаци веднаш одат на блок кај мене.:)

Im with u! :);)

за сајбер сексот, тоа е глупост според мене.
пред некој месец во на брат ми делот (му бришев фолк песните не му кажувајте хаха :devil3:) најдов клип со некоја бугарка како има секс па пишуваше таму се соблекуваше и сл.
и се случува некогаш некој ќе ми пиши и после 5 мин бара слика незнам шо абе блок лол
кој не може во живо ќе си бара сеир на мсн или мирц :devil3:

Сајбер сексот би можел да биде многу пожелна работа кога се работи за дечко и девојка и кога треба повеке време да се разделени (врска на далечина) двајца во различни држави и сл....се друго е баш манијакалност...:devil3:

Сајбер сексот би можел да биде многу пожелна работа кога се работи за дечко и девојка и кога треба повеке време да се разделени (врска на далечина) двајца во различни држави и сл....се друго е баш манијакалност...:devil3:

Хмм...дечко и девојка може, а не може со некој што не ти е дечко/девојка, ама имаш некои си симпатии, или па "те пали" на некој начин? нели е тоа едно па исто? :) или ја не разбирам ко шо треба

Хмм...дечко и девојка може, а не може со некој што не ти е дечко/девојка, ама имаш некои си симпатии, или па "те пали" на некој начин? нели е тоа едно па исто? :) или ја не разбирам ко шо треба

Абе ако ти пасува и на девојката и пасува да си се сајбер сексувате јас не сум против....:toe:...јас само кажав каков сајбер секс оправдувам и би била корисно по врската...а ти ако сакаш манијакалности уживај...;)

Eaaasy there :) не реков јас дека ми се допаѓа или нешто поврзано со мене...

Јас го анализирав тоа што ти го кажа, со дечко ти би го правела тоа (го оправдуваш), ама со некој друг типац со кој не си во врска не би го правела....

е сега, она заебаното What IF.... што ако со типот со месеци се шмекате на нет, си го имате дај ми го на ти го, интересно ви е, ама не сте во врска...си се глеате на камера онака рандом...тогаш не го оправдуваш??

Што се разликува типов, од дечко ти кој живее во странство? Со првиов на некој начин ти е поинтересно, позабавен е, повеќе време си заедно со него онлине...или би го правела тоа само со дечко ти, дека ти е ДЕЧКО?

Ne sum probala i ne planiram toa za mene e glupost i nesto nerazumno.

jas mislam deka lugeto sto obozuvaat da imaat cyber sex, se ednostavno neli, luge koi sto mislat deka ne se dovolno hrabri ili samouvereni da imaat seks da recam so poprosti zborovi vo zivo, ili pak ednostavno se sramat da imaat posle dolga vrska, sto ne mora da znaci deka ako se ima dolga vrska deka treba da se ima seks, i bi sakal da dodadam deka seksot treba da si dojdi spontano koga dvajcata ljubovni partneri mislat deka se podgotveni za toa. Vo sekoj slucaj SMRT ZA CYBER SEX-OT zatoa sto go zatupuva mozokot. FALA

Ehee za cyber sex cela makedonija rastur prai. Posle 12 saat ako si zensko ti pisat 5782520578235289594452 unkown luge zdr, asl , msn barat i dali si za sex?!!

Sex cam преку интернет

Za mushkite znam, ne mora da prashuvam... Ali me interesira dali na zenskite im e interesna sex cam... Znachi, dechko vi (ili ne mora deckoto) ne vi e doma... Otiden e negde i imate video vrska... Dali bi se soglasile??? Dali bi vi bilo interesno? I sekako... Dali ste probale veke?

ROFLMAO, секс кам бе:))))
Иначе, секс кам, брат... Царска работа, онака.. Што ќе ти е да идеш во град, да најдеш девојка и да имаш секс некам, кога можеш да си ја пуштиш камерата на некој од скајп листата. Ем не газиш принципи и си се допираш со компјутерот само - ем се социјализираш (нели...)...
Јас иначе, сега сабајлечки ќе пробував варијација на темата со еден колега од форумов, ама се заебавме, камерата не ми е арна нешто. ЛОЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom