Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
ne sum probal nikad mozda u idnina bi probal kujznae

вагинален, орален, анален, групен, редоследен, просотуитивен, каков било секс во физичка смисла сваќам
сајбер, имејл, муабет секс не сватив и до ден денес

Гижо напиша:
Можам да прифатам Сајбер секс само ако знам како изгледа женската.
idi na masanger cyber sex sopodvizna slika kolku sakas ,nekoja soba adult se javuvaat ko ludi i toa free ne mora da se zaclenuvash da plakash im se saka na lugeto a ne im se izleguva od doma :lud:

Cyber-romantika

Acid напиша:
Ти го претера, лади се 2-3 дена.

Може да се вратиме назад на темата. :wink:

Acid, јас изгледа Ти должам извинување. Cybersex pravev so greeneye25, а Ти немаш зелени очи. Не си момчето што го сретнав во MACEDONIA ONLINE пред 7 години, нели? Убаво изгледаш на слика. Мислев дека си Горан Лазаревски.

Го прашав Џорџ дали сте роднини.Што е ова? Па добро, ВИКЕНД пишуваше за Тебе, срце. Кајгана.
:)

Пишувало за мене, али не сум тој што го знаеш и што некогаш ќе го запознаеш.

Извинувањето е прифатено.

мене ми се убацувале типови што сакаат сајбер секс и со неколку сум пробала ама никогаш не сум мастурбирала а уште помалку свршувала на такви муабети:ija::blabla::icon_lol::icon_lol::icon_lol: абе ако не е опипливо не држи вода:sekss::wink:

Во секој случај подобро е двајца да седнат на компјутер и да се палат на муабетите па и да свршаваат, отколку да стенкаат по телефон. Тоа ми е попатетично мене.

kao me nervira toa sajber-vrcasi mrcasi...ne be...!samo u zivo.batali ti toa zabludite..

По некоја си логика, сајбер секс имаат само тие што по некои причини не можат да имаат вистински секс.

probav pred den ili dva i mi izgledase deka eden so drug se testirame kolku ni tezi umot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom