Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
Cybersexot не е вистински секс, нели? Не можам да ја изгубам невиноста така. Леле колку се чувствувам виновна! Минатата ноќ цела ноќ правев cybersex со машко. Свршив. Ама само еднаш! Леле колку беше убав, како вистински принц. Ве молам не и кажувајте на мајка ми.

cyberlady напиша:
Cybersexot не е вистински секс, нели? Не можам да ја изгубам невиноста така. Леле колку се чувствувам виновна! Минатата ноќ цела ноќ правев cybersex со машко. Свршив. Ама само еднаш! Леле колку беше убав, како вистински принц. Ве молам не и кажувајте на мајка ми.

Да бидам проклета НЕЕЕЕ!!!!:icon_eek: :pop:
Како бе сврши!?:icon_eek: Што ти пишуваше кажи жити се?:pos:

Бушав, сајберсексот е последица од масовизирањето на интернетот. Под сајберсекс се подразбира разговор на тема поврзана со сексот како на пример безобразни муабети, искажување на сексуални мисли и преку чат програмите. Најекстремни случаи на сајберсекс се случуваат со посредство на веб камера и микрофон.:wink:

cyberlady напиша:
Кога подобро ќе размислам, сакам пак.
:)
Ајде малку раскажи ни што се случи, за што разговаравте? Како успеа да свршиш и слично?

cyberlady напиша:

sajberka daj be kazi ni poopshirno....ne i kazuvame na majkati...kros maj hart....:je:

jas priznavam cyber sex ama i da go gledam tipot na web cam...a toj da ne me gleda....:baeh:

Сајберсекс е добра работа евеви канали за тоа :pos:

#0!fuckmywife
#masturbation
#cybersex
#bdsm

и многу други :pos:

Acid беше. Додуша не сум сигурна, да не го земам на душа момчето...

cyberlady напиша:
Acid беше. Додуша не сум сигурна, да не го земам на душа момчето...
Ти го претера, лади се 2-3 дена.

Може да се вратиме назад на темата. :wink:

TrTe-MrTe напиша:
Za kogo kako.ne gi osuduem onie sho go praat... a ne i onie sho ne go praat. Se ima svoja ubavina neli?

Секако бе трте, ама да свршиш од сајберка?:lud:

Врие од сајбер-манокери/рки на нетов. Еднаш на табла, со divine и head ни влезе една типка и сакаше да ни прави групњак. head го избрка девојчето. divine тераше сеир, а јас морав да изигравам фини дечко.

Мене таа работа ми е некако ептен глупа и затоа не сум ја пробал,нити сум добил желба да ја пробам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom