Sagrario's Room Escape

• Креатор на темата Креатор на темата Acctic
  • Време на започнување Време на започнување
Абе откако ќе го отворам радиото има упатсатво како да извадам од дупките од столчето со помош на магнет.. Сеа извадив од една дупка само незнам ни јас како, ама мислам дека звучникот на радиото е магнетот, ама само еднаш ова ми се деси, од другите дупки ништо не извадив...:toe:

Е каде е радиото де...?
Радиото е во сефот кај што се врти за да го отвориш... Тој позади сликата шо е.

^ЛОЛ (маарко и батериите)

јас готово... капут.... 7ми пат од ново и пак не ми ја прима комбинацијата од коцката :tapp:

Абе откако ќе го отворам радиото има упатсатво како да извадам од дупките од столчето со помош на магнет.. Сеа извадив од една дупка само незнам ни јас како, ама мислам дека звучникот на радиото е магнетот, ама само еднаш ова ми се деси, од другите дупки ништо не извадив...:toe:

Радиото е во сефот кај што се врти за да го отвориш... Тој позади сликата шо е.

вака прво тргни ја столицата со помош на штравцигерот а од радиото извади го магнетот стискај на лентата ( мислам дека е таму ) после стај го магнетот на крајот на штравцигерот и стисни еднаш на 4те дупки и ќе ти даде 4 батерии земи ги тие

E dobro...a sefot kako da se otvori, ja imam [ifrata, ja vrtam ne saka, da ne treba posle sekoe vrtenje da se stiska nesto?
Од тоа што ти е xx имаш во епруветата ливчето ти кажува кој број е тој па после лесно е .

^ЛОЛ (маарко и батериите)

јас готово... капут.... 7ми пат од ново и пак не ми ја прима комбинацијата од коцката :tapp:

стој малце треба да ја напишеш комбинацијата точно за секоја боја со тоа што ако имаш на пример за прво црвено 4 треба да ги стиснеш 9те копчиња така што ќе изгледаат како четворка што изглеа на коцка

Од тоа што ти е xx имаш во епруветата ливчето ти кажува кој број е тој па после лесно е .

Да де, знам, пробав не сака, а сега од едното ливче ми се смени сама пораката, дека требало 10 сек. да го држам едното копче на ѕидот и се отвори самото. Ама плочката од кога ја најдов ја ставив на ламинатот ама после сакаше да ме врати во собата, не реагираше на стискање...ај ќе видиме.

Да де, знам, пробав не сака, а сега од едното ливче ми се смени сама пораката, дека требало 10 сек. да го држам едното копче на ѕидот и се отвори самото. Ама плочката од кога ја најдов ја ставив на ламинатот ама после сакаше да ме врати во собата, не реагираше на стискање...ај ќе видиме.
за да не те кочи не ја ставај сеуште плочката на ламинатот.

Мене не ми се отвара сефот...Вртев и никако не сака да се отвори...

стој малце треба да ја напишеш комбинацијата точно за секоја боја со тоа што ако имаш на пример за прво црвено 4 треба да ги стиснеш 9те копчиња така што ќе изгледаат како четворка што изглеа на коцка
Ај да пробам уште тоа...

ЧОВЕКУ ТЕ САКАМ :vozbud::vozbud::vozbud:

Со тоа железото што го извадив од сеф ги собрав магнетите и ја тргнав столицата....

Ај да пробам уште тоа...

па и така е со сијалицата помини над коцката и тастерите стисни ги така да изгледаат како што се напишани бројките на коцката

Што се прави со дурасел батериите сеа?

стај го златото на штицата исечи ја жицата со ножето и земи ја ламбата во неа стај ги батериите

Како да ја отворам штицата(нели се отвара малце ама кога ке пуштиш кликот се затвара) :kesa:? :)

И како се отвара сефот ?:@ :@ ги имам комбинациите вртам вртам ама не се отвара :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom