!САФРА!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Поворно се вратија горештините,најавуваат пеколни 10 дена...се врати сафрата,па како ја преживувате неподносливава состојба?!Мислам на периодот од кога се разбудувате,зашто веќе тешко дишите до кај 20.00h кога веќе можете слободно малку да здивнете!:helou:

...neznam decki za vas ali ja shtom se stemno i zaladi malce vecher idam pokraj kej u trgovski da im go izedam sve toa sladoledot i da im go ispijam breezerot...edvaj chekam da zaladi...stvarno e toplo vremevo...za dzonka ne go bidue...

RealGirL напиша:
Поворно се вратија горештините,најавуваат пеколни 10 дена...се врати сафрата,па како ја преживувате неподносливава состојба?!Мислам на периодот од кога се разбудувате,зашто веќе тешко дишите до кај 20.00h кога веќе можете слободно малку да здивнете!:helou:
И не само тоа, во рок од 24 часа се пријавени 100 души за брза помош! Плус, се најавуваат температури над 40 степени, не знам како ќе се живее.
Џабе е клима дома, недај Боже да треба да излезам надвор, одма колапс!

Чаре-ајде да се организираме за на базен.:)

Za ovaa elementarna nepogoda majkata mu e LIMONADA izmeshana so dzus od kivi....super osvezuva:back:

грррррр,лееј колку само се осеќам ко Ацид што пиша, САФРА е правиот збор! мамата,никад не ми било пожешко у живот,џабе и клима и се а баш сеа кажаа на вести дека ова као биле најниските температури во летово што иде :(trojanac

A тек ако спремаш испити на времево ќе осетиш за што пеел Данте...

Лекот е Охрид кај нас. Надвор горештини, домичка ладно...НАдвор горештини, водичка ладно :) Посебно сега веќе уште малку и по долги ке се облечам оти надвор е веќе ладно :)

Блазе вас , овде е 16 степени , крвта ми занрзна , мамето!

Serpico напиша:
A тек ако спремаш испити на времево ќе осетиш за што пеел Данте...
Точно знам што сакал да каже човекот,не знам како ќе издржам.Уште цели 5 у рок од 3 недели.:kez:

BoYd напиша:
Точно знам што сакал да каже човекот,не знам како ќе издржам.Уште цели 5 у рок од 3 недели.:kez:
ја четири во рок од две недели,и јас сваќам што сакал Данте да каже:nesum:sook

...се топам,е после ми рекоа дека не сум бил од шекер напрен...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom