Русите не ја сметаат Србија за важен сојузник

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Ма како ти Русија,зошто русите не се нудија да ни помагат да најдиме заедничко прифатливо решеније со Грција или пак да им правеа притисок на србите за да се признае македонската православна црква,едно да сте сигурни кај русите не игра улогата православието,туку интересот е во прашање.
А кај нас офците вадат очи за русите ама тое то со неписмен народ ништо неможиме да правиме...:toe:

Ма како ти Русија,зошто русите не се нудија да ни помагат да најдиме заедничко прифатливо решеније со Грција или пак да им правеа притисок на србите за да се признае македонската православна црква,едно да сте сигурни кај русите не игра улогата православието,туку интересот е во прашање.
А кај нас офците вадат очи за русите ама тое то со неписмен народ ништо неможиме да правиме...:toe:
Taka e.
Pred nato samitot cel forum imashe sliki na Bush, amerikanski znaminja otvaranje na 500 topici sekoj den kako ke slavat koga ke ne primat, bash vadea oci za amerika. A posle toa ajde sega site nekeme vo nato ne ni treba, vie ste sitni dushi sto ajde so pojakiot samo da bideme.
Da ve dovrshat albancite treba samo da nema koj da ve cita poveke.

Русите не ја сметаат Србија за важен сојузник, покажува истражување спроведено од редакцијата на Би-Би-Си на руски јазик.

Добро утро.

Taka e.
Pred nato samitot cel forum imashe sliki na Bush, amerikanski znaminja otvaranje na 500 topici sekoj den kako ke slavat koga ke ne primat, bash vadea oci za amerika. A posle toa ajde sega site nekeme vo nato ne ni treba, vie ste sitni dushi sto ajde so pojakiot samo da bideme.
Da ve dovrshat albancite treba samo da nema koj da ve cita poveke.

А каква политика треба да имаме?

Нема поболно од тоа да гледаш како народот како ти умира а тој момент се слави.
Ова ми е за сите словенски држави.

a zs da gi smetaat srbite za vazen sojuznik so ke baraat u srbija nafta?:D LOL.. malo morgen srbijo..

Никогаш не ни биле стратешки партнери!!!

Русија отсекогаш ја форсирала Бугарија да биди доминантна држава на Балканот и со тоа да си обезбеди излез на средоземното море!!! Како одговор на таа опасност Англија ја форсира Грција и го створува Грчкиот мит за Елини и Елада!!!

Битката е секогаш помеѓу големите сили, кои како инструмент ги користат помалите држави, за да не влезат во директен конфликт!!!

Овде битката била за ЦАРИГРАД!!!!

Толку е едноставно, ама ако сакаш да видиш!!!

A srbite pak spremni se duri RUSI da se pisat..:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom