Што ти прави монополTi javno ne znaesh no site strani toz gaz go kupuvat,a ne im go podarjavat.Nem li gaz nema pari za Rusija!!!Evropa e zavisna ot ruskija gaz,a Rusija ot evropskite pari.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти прави монополTi javno ne znaesh no site strani toz gaz go kupuvat,a ne im go podarjavat.Nem li gaz nema pari za Rusija!!!Evropa e zavisna ot ruskija gaz,a Rusija ot evropskite pari.
borg, тоа се последиците на национализмот. спомнав веќе неколку пати. во србија имаше само српски народ. а дека путин ќе им помогнел не сум баш сигурен... читав некаде (можеби само дезинформација не сум му јас татко на путин а и патката ме боли) дека путин е исто евреин...
Борг, што си се попалил толку за косово ебати. треба прво дворот да си го очистиме, а после комшиите да ги оговараме.
Ako Rusite se tolku dobri prijateli na Srbite KAde bea koga ja bombardiraa Srbija?
Ako Rusite se tolku dobri prijateli na Srbite KAde bea koga ja bombardiraa Srbija?
Tokmu taka, kolku sto Iran moze da ja stopira naftata , ehehe , je*eni drzavi koi se odrzuvaat samo od prirodno bogatstvo , nema nisto od tie zemji . Po sto gi znaete ruskite investitori ??? Po bankarstvo ? Masinerija ? Turizam ? Prehranbena ? Ma ne tie se sto mozat da investirat e da napravad nekoj gasovod , i da go povrzat so izvorot , nisto povise. Daleku se , nemrno gi forsirat zapdnjacite , i sega rusite mislam deka nekoj im se plasi , ihihi . Verujte mi deka ke ja unistat Rusija , mora da se stavat pod kontrola na zapdanjacite nivnite izvori , isto sto se pravi so Arapite , site se pod kontrola na USA , ostanuva i Iran i Rusija![]()
Русија е светска сила но за жалсиромашна. Незнам дали приметувате или не но Русија секогаш стои зад Србија ( нмам појма зашто ) Не верувам дека ке седи со скрстени раце околу косово пошто знаеме дека имаат и они сличен проблем како србите што имаат со нивното драгоцено КОСОВО... За мешање МИСЛАМ дека ке се замеша и нема да биде се како што сакаат американците... Нека водат војна нека прават што сакаат со тоа само нека не ни доаѓаат нас бгалци од косово или србиј или незнам ти каде зашто ке побараат и од кај нас дел... Само не ми е јасно како можеше да собере сила оној политичарон на дуи мислам дека беше и да каже ПУТИН Е НА КОЛЕНА ТОЈ ВЕЌЕ Е НЕМОЌЕН... нека моли бога тоа до путин да не стигне и да не го види зашто ако путин дознае за таквите коментари не верувам дека ке седи со скрстени раце. И уште нешто. Русија нема вложено ниту еден долар во воената артилерија во Русија веќе 20 годни а можеби и повеќе а имаат соопствена ракета измислена која радар неможе да ја фати. Па сега размислете ШТО БИ СЕ СЛУЧИЛО АКО РУСИЈА МАЛЦЕ ПОЧНЕ ДА ВЛОЖУВА ВО СООПСТВЕНАТА АРТИЛЕРИЈА ???
ne moze rusija da stasa do balkanot alooo NEMA SILA)
очигледно историјата не те научила дека документи и факти договори не се почитуваат.GRUBA SILA-gluposti jasno e deka PRAVNO KOSOVO MU PRIPAGA NA SRBIJA ama amerikancite i EU go prekrsija principot na nemenlivost na granici_AKO AKO NEMA VOJNA SEGA TOGAS ZA 10-15 GOD SRBIJA KE GO VRATI KOSOVO,a kosovo svesno deka ne moze da opstane samo za5-8 ke se pripoi kon albanija EPA VIDETE zatoa baram da go priznaeme AMA USLOVNO SO OBOSTRAN DOGOVOR ZA NENAPAGANJE(uste nesto gubenjeto na kosovo GO NAREKUVAM VTOR BUKURESKI DOGOVOR NA BALKANOT KAKO NIE STO JA IZGUBIVME EGEJSKA I PIRINSKA.....ZALNO