Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
borg, тоа се последиците на национализмот. спомнав веќе неколку пати. во србија имаше само српски народ. а дека путин ќе им помогнел не сум баш сигурен... читав некаде (можеби само дезинформација не сум му јас татко на путин а и патката ме боли) дека путин е исто евреин...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
borg, тоа се последиците на национализмот. спомнав веќе неколку пати. во србија имаше само српски народ. а дека путин ќе им помогнел не сум баш сигурен... читав некаде (можеби само дезинформација не сум му јас татко на путин а и патката ме боли) дека путин е исто евреин...
Сакаш да речеш Хазар?Само 10-15% од Евреите се навистина евреи!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Борг, што си се попалил толку за косово ебати. треба прво дворот да си го очистиме, а после комшиите да ги оговараме.
Tokmu taka, kolku sto Iran moze da ja stopira naftata , ehehe , je*eni drzavi koi se odrzuvaat samo od prirodno bogatstvo , nema nisto od tie zemji . Po sto gi znaete ruskite investitori ??? Po bankarstvo ? Masinerija ? Turizam ? Prehranbena ? Ma ne tie se sto mozat da investirat e da napravad nekoj gasovod , i da go povrzat so izvorot , nisto povise. Daleku se , nemrno gi forsirat zapdnjacite , i sega rusite mislam deka nekoj im se plasi , ihihi . Verujte mi deka ke ja unistat Rusija , mora da se stavat pod kontrola na zapdanjacite nivnite izvori , isto sto se pravi so Arapite , site se pod kontrola na USA , ostanuva i Iran i Rusija :)

R

RAYTHEON23

Гостин
ne moze rusija da stasa do balkanot alooo NEMA SILA kade ke gi pomine tie nato clenki a i plus toa spored VON KLAUZEVITZ:vojna e organiziran akt na nasilstvo pomegu drzavi se so cel da go navedete neprijatelot da ja napravi vasata volja. A VO VOJNA POMEGU GOLEMI SILI AKO SE UPOTREBI NUKLEARNO ORUZJE TOA NE E VOJNA TUKU DESTRUKCIJA POZDRAV I PEACE jas sum ALTRUIST I NEMA NIKOGAs DA PRESTANAM DA VERUVAM VO COVEKOT(mada so mnogu me zaebale...ha ha)

Член од
30 декември 2007
Мислења
792
Поени од реакции
327
PA normalno deka se plasat od Rusite bidejki imaat 15000 nuklearni boevi glavi.

R

RAYTHEON23

Гостин
I VE MOLAM OTIDETE NA YOUTUBE I napisete WE WILL NOT BE SILENCED IMA 2 DELA IZGLEDAJTE GI VE MOLAM A VO VTORIOT E TOA E VISTINATA

R

RAYTHEON23

Гостин
GRUBA SILA-gluposti jasno e deka PRAVNO KOSOVO MU PRIPAGA NA SRBIJA ama amerikancite i EU go prekrsija principot na nemenlivost na granici_AKO AKO NEMA VOJNA SEGA TOGAS ZA 10-15 GOD SRBIJA KE GO VRATI KOSOVO,a kosovo svesno deka ne moze da opstane samo za5-8 ke se pripoi kon albanija EPA VIDETE zatoa baram da go priznaeme AMA USLOVNO SO OBOSTRAN DOGOVOR ZA NENAPAGANJE(uste nesto gubenjeto na kosovo GO NAREKUVAM VTOR BUKURESKI DOGOVOR NA BALKANOT KAKO NIE STO JA IZGUBIVME EGEJSKA I PIRINSKA.....ZALNO

Член од
30 декември 2007
Мислења
792
Поени од реакции
327
Ako Rusite se tolku dobri prijateli na Srbite KAde bea koga ja bombardiraa Srbija?
Vo toa vreme na vlast bese pijanicata Elcin poradi koj Rusija padna dosta nisko i bese zavisen od zapadnite krediti, pa koga ja bombardiraa Srbija toj ne mozese da napravi nisto. Denes e sosem poinakva situacija, Putin i ja vrati na Rusija starata mok, i moze da mu se sprotisstvai na sekogo.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Tokmu taka, kolku sto Iran moze da ja stopira naftata , ehehe , je*eni drzavi koi se odrzuvaat samo od prirodno bogatstvo , nema nisto od tie zemji . Po sto gi znaete ruskite investitori ??? Po bankarstvo ? Masinerija ? Turizam ? Prehranbena ? Ma ne tie se sto mozat da investirat e da napravad nekoj gasovod , i da go povrzat so izvorot , nisto povise. Daleku se , nemrno gi forsirat zapdnjacite , i sega rusite mislam deka nekoj im se plasi , ihihi . Verujte mi deka ke ja unistat Rusija , mora da se stavat pod kontrola na zapdanjacite nivnite izvori , isto sto se pravi so Arapite , site se pod kontrola na USA , ostanuva i Iran i Rusija :)
Како што гледам и твојот ум го контролира УСА..Не се шиткајте толку брзо..

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Русија е светска сила но за жалсиромашна. Незнам дали приметувате или не но Русија секогаш стои зад Србија ( нмам појма зашто ) Не верувам дека ке седи со скрстени раце околу косово пошто знаеме дека имаат и они сличен проблем како србите што имаат со нивното драгоцено КОСОВО... За мешање МИСЛАМ дека ке се замеша и нема да биде се како што сакаат американците... Нека водат војна нека прават што сакаат со тоа само нека не ни доаѓаат нас бгалци од косово или србиј или незнам ти каде зашто ке побараат и од кај нас дел... Само не ми е јасно како можеше да собере сила оној политичарон на дуи мислам дека беше и да каже ПУТИН Е НА КОЛЕНА ТОЈ ВЕЌЕ Е НЕМОЌЕН... нека моли бога тоа до путин да не стигне и да не го види зашто ако путин дознае за таквите коментари не верувам дека ке седи со скрстени раце. И уште нешто. Русија нема вложено ниту еден долар во воената артилерија во Русија веќе 20 годни а можеби и повеќе а имаат соопствена ракета измислена која радар неможе да ја фати. Па сега размислете ШТО БИ СЕ СЛУЧИЛО АКО РУСИЈА МАЛЦЕ ПОЧНЕ ДА ВЛОЖУВА ВО СООПСТВЕНАТА АРТИЛЕРИЈА ???
Каква сиромашна држава е Русија бе? Читаше пред некој ден на интернет дека 500 најбогати Руси вредат нешто повеке од 715 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ?А знаеш дека половината од тие му се пријатели на Путин?Ако не си знаел оди читај а не трескај глупости.Кој го финансира на Путин во се?Доколку дојде до војна мегу Русија и Америка тие се подготвени да дадат огромни пари за Русија свесен си ти за тоа?

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
GRUBA SILA-gluposti jasno e deka PRAVNO KOSOVO MU PRIPAGA NA SRBIJA ama amerikancite i EU go prekrsija principot na nemenlivost na granici_AKO AKO NEMA VOJNA SEGA TOGAS ZA 10-15 GOD SRBIJA KE GO VRATI KOSOVO,a kosovo svesno deka ne moze da opstane samo za5-8 ke se pripoi kon albanija EPA VIDETE zatoa baram da go priznaeme AMA USLOVNO SO OBOSTRAN DOGOVOR ZA NENAPAGANJE(uste nesto gubenjeto na kosovo GO NAREKUVAM VTOR BUKURESKI DOGOVOR NA BALKANOT KAKO NIE STO JA IZGUBIVME EGEJSKA I PIRINSKA.....ZALNO
очигледно историјата не те научила дека документи и факти договори не се почитуваат.:tapp: исто така како македонија што си ги врати деловите од 1913 година од како беше „праведно„ поделена со цел да си играат експерименти, ај бе.. можеби ќе успее?! која нација е туку така избришана од карта? србија е историја, тоа се прави историја БЕ, зарем мислите дека ние што живееме сме најважни на овој свет ? :) ние доаѓаме на овој свет, уживаме се ебеме, убиваме крадеме лажеме и на крај краева пак одиме таму од каде што сме дошле. Ние сме само историја и јас мислам дека треба да ја направиме НИЕ интересна :toe::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom