Русија домаќин на СП 2018, Катар на СП 2022

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
БАш ми е мило што е Русија од аспект што доста само во "јаките" земји се одржуваат големи натпревари. За таа манифетација се вртат огромни пари каде што и народот ќе има корист од тоа. Нека видат и други народи (обични луѓе) некоја корист. Инаку Русија има најголем потенциал за вакви работи но во последниве години беше "опуштошена" од луѓето во мафијата. Затоа имаме лоша престава за русија имаку сигурен сум дека можат подобро да организираат од Енглезине....

Педери рекоа од 3 и пол ќе почне па чекав и до 4 и 15 па не дочекав а баш сакав да видам.
За Русија и Англија се знаеше дека меѓу нив ќе се решава иако не знаев кои се фаворити.Проценив по презентацијата.Англија одчина презентација и Русија многу многу добро.
Шпанија и Португалија срање невидено.Дури и нивните новинари беа разочарани до даска.Ко да ја презентираат земјата само за туризам а не за светско првенство.
Што се однесува на 2022 не знаев кој ќе тепа ма да Кореа и Јапонија знаев дека нема да бидат.Се на се се надеваме дека би учествувале на некое светско.

kakva anglija be :pusk::pusk:

rusija ili rusija

a anglicanite nema da osvojat iako gi imaat najdobrite igraci kako rooney najdobriot svetski igrac :D :D :kesa:

rusija :)

--- надополнето ---

qatar izgleda ke bide za 2022

--- надополнето ---

ili japan

gi pogodiv i dvete :)

za u qatar nekoi zakoni ne odgovaraat sega za sega, muslimanska zemja e, ne znam kolku bi odele fanovi
no ima za toa mislenje 12 godini :)

Стадионите се 5ка,инаку ова се само половина од планираните 10 стадиони.

Стадионите се 5ка,инаку ова се само половина од планираните 10 стадиони.

леаа го видовте последниот стадион? целиот ќе бид еобложен со видео бим леле најако ќе биде светското во катар се гледа богата земја.

abe cekajte malce za 12 godini e toa
dali i forumov ke postoi so se velit :)
a ne pa nie :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom