Rome Total War - Barbarian Invasion

• Креатор на темата Креатор на темата dzale1
  • Време на започнување Време на започнување
За жал, мора да имаш Kingdoms за да го инсталираш СС.Најнова верзија е 6.4, а постарите не верувам дека ги има некаде за симнување.Добро е што се инсталира во посебен фолдер, со свој launcher, така да не се менува оригиналната игра.
Ја имаш Kingdoms на steam за 5 евра.

Најдобриот мод за Medieval 2, заедно со Third Age Total War!(Lord of the Rings) :D

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=417435

Хм... е стварно за 300 ден не би му ја мислел ама да ставам оригинл Кингдомс врз хакувана М2 некако ми е шубе... ако си ја заебам М2 ќе си го јадам газот после ќе треба да чекам 2 месеци док дојдам дома за да ја исталирам пак...

Зошто бе кога ја инсталирам Кингдомс во инсталацијата ми вика да ми ја апдетнје медиевал 2 и океј ми ја апдејтна 2 пати во понови верзии и после неможам да ја оклучам медиевал 2 блокира, за кракови проверив нема има само еден во Flairlight фолдер kingdoms exe фајл е нема иконка и кога го копирам и кога ке го оклучам пак ми блокира :@ а за продолженијата на кингдомс која кампања и да ја оклучам крак бара, а кракови нема, нахнадно ли треба да ги симнувам? ако може некој нека стави линк и ако знае нека каже што заебава. Ај у пм колку ме ебе тотал вор то неверојатно :mad: а толку ја сакам:love:

Зошто бе кога ја инсталирам Кингдомс во инсталацијата ми вика да ми ја апдетнје медиевал 2 и океј ми ја апдејтна 2 пати во понови верзии и после неможам да ја оклучам медиевал 2 блокира, за кракови проверив нема има само еден во Flairlight фолдер kingdoms exe фајл е нема иконка и кога го копирам и кога ке го оклучам пак ми блокира :mad: а за продолженијата на кингдомс која кампања и да ја оклучам крак бара, а кракови нема, нахнадно ли треба да ги симнувам? ако може некој нека стави линк и ако знае нека каже што заебава. Ај у пм колку ме ебе тотал вор то неверојатно :mad: а толку ја сакам:love:

1. Mount

2. Install

3. Copy the crack from DVD2 to game dir

4. Play

Тоа е тоа.
--- надополнето: Nov 2, 2011 8:43 AM ---
Зошто бе кога ја инсталирам Кингдомс во инсталацијата ми вика да ми ја апдетнје медиевал 2 и океј ми ја апдејтна 2 пати во понови верзии и после неможам да ја оклучам медиевал 2 блокира, за кракови проверив нема има само еден во Flairlight фолдер kingdoms exe фајл е нема иконка и кога го копирам и кога ке го оклучам пак ми блокира :mad: а за продолженијата на кингдомс која кампања и да ја оклучам крак бара, а кракови нема, нахнадно ли треба да ги симнувам? ако може некој нека стави линк и ако знае нека каже што заебава. Ај у пм колку ме ебе тотал вор то неверојатно :mad: а толку ја сакам:love:

1. Mount

2. Install

3. Copy the crack from DVD2 to game dir

4. Play

Тоа е тоа.

Некоја грешка правиш, направи чиста инсталација и СЛЕДИ ГИ СИТЕ ЧЕКОРИ!
Океј ајде пак ке пробам, иначе кракот само еден ли треба да е kingdoms? Зошто кога ке пробам кампањите да ги оклучам ми барааат крак

Океј ајде пак ке пробам, иначе кракот само еден ли треба да е kingdoms? Зошто кога ке пробам кампањите да ги оклучам ми барааат крак

Правиш нешто мнооогу погрешно, играта треба да ти работи flawless, ако си направил све како што треба.
--- надополнето: Nov 2, 2011 1:03 PM ---

Правиш нешто мнооогу погрешно, играта треба да ти работи flawless, ако си направил све како што треба.

Не баш те разбирам сега што сакаш да кажеш... Значи ја инсталира, вклучи и сега викаш дека не можеш да избереш со секоја факција да почнеш кампања? Ако е тоа тогаш нормално е за ТВ игрите - во М2 на пример на почеток ги имаш СРИ, Англ., Фра., Шпа. и Венеција и после како ги победуваш другите така ги „отклучуваш“ за да можеш да почнеш камапња со нив (збриши ја Шкотска од мапа на пример па ќе можеш да почнеш со нив кампања).

БТВ дајте бе една тема за ТВ серијата, RTW, M и M2TW, па и Empire и Napoleon имаат по некој фан... Се нека биде во една со експанзии и модови мислам поубаво би било...

Не баш те разбирам сега што сакаш да кажеш... Значи ја инсталира, вклучи и сега викаш дека не можеш да избереш со секоја факција да почнеш кампања? Ако е тоа тогаш нормално е за ТВ игрите - во М2 на пример на почеток ги имаш СРИ, Англ., Фра., Шпа. и Венеција и после како ги победуваш другите така ги „отклучуваш“ за да можеш да почнеш камапња со нив (збриши ја Шкотска од мапа на пример па ќе можеш да почнеш со нив кампања).

БТВ дајте бе една тема за ТВ серијата, RTW, M и M2TW, па и Empire и Napoleon имаат по некој фан... Се нека биде во една со експанзии и модови мислам поубаво би било...

Не не, на шорткат ми се кампањите Британиа Америкас Крусејдс и кога ги оклучувам од иконката ми бараат крак. Нема веза и така се пробав ништо не бидна неможе изглеа компјутерот да ја подигне играта кога ја оклучувам директно Кингдомс. Нема веза

Не не, на шорткат ми се кампањите Британиа Америкас Крусејдс и кога ги оклучувам од иконката ми бараат крак. Нема веза и така се пробав ништо не бидна неможе изглеа компјутерот да ја подигне играта кога ја оклучувам директно Кингдомс. Нема веза

Штета, Stainless Steel ти е најдобра Total War игра.

Неможи тоа така друже. :D

Е да го е*ам осуден сум..
ако не дајте некој мод за кој не треба кингдомс
или нјдобриот мод за Роме, освен реализмот -.-
Белким ке ми се усреќи :D

Е да го е*ам осуден сум..
ако не дајте некој мод за кој не треба кингдомс
или нјдобриот мод за Роме, освен реализмот -.-
Белким ке ми се усреќи :D

Europa Barbarorum, ама има доста технички проблеми, пробај во секој случај, уживанцијата е загарантирана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom