Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја има цела верзија - скоро 2 гига.Има нешто од интернет,некој демо верзија да се симне??
Ја има цела верзија - скоро 2 гига.
Утре го имаш, да го побарам по другариве требаФак...дај линк,ке пробам
До сеа ја играв само Тотал Вор, сеа ја снимав и Барбериан Инвејжн, незнам со кои да почнам бе, де кажете некои, сакам да можам да ги освојувам овие големите градови со супер утврдувања а сакам и да ми бидат градовите утврдени![]()
Western Roman Empire, ако сакаш ептен тешка кампања, a Eastern Roman Empire, ако сакаш да освојуваш големи градови.Во секој случај пробај прво со Хуните, ептен е интересно, само не го прогласувај првиот град на кој ке налеташ за главен град, затоа што хордите ке ги снема тогаш.![]()
Eastern ја пробав малку, ич не ми е интересно таму на крајот на светот. Баш сакав и Western да ги пробам. Аа за Хуните ти дава само армија и ти пали ги другите? Немаш развивање, па ова па она?
Играј ги модовите на играва, далеку се подобри, потешки и покомплексни од самата игра(и нејзините продолженија).До сеа ја играв само Тотал Вор, сеа ја снимав и Барбериан Инвејжн, незнам со кои да почнам бе, де кажете некои, сакам да можам да ги освојувам овие големите градови со супер утврдувања а сакам и да ми бидат градовите утврдени![]()