Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Realno...Реално мене би ми било гајле дали би ме зезале другарите како што викаш. Сликање за свадба е најнормална работа. Ако на некој тоа му е смешно и те зафркава, ондак или е недораснат, или му е криво што се мажиш/жениш. Свадбата се случува еднаш во животот и убаво би било да се направат уметнички љубовни фотографии за да се овековечи моментот.
Кога фотографот те мести, тоа е сосема нормална работа при фотографирање. И предмет да сликаш, ако сакаш да имаш фантастична слика треба да го наместиш како што треба.
Се разбира дека не треба да се сликам со невестата со пиво и цигара во рака како седиме на клупа во парк. На што би личело тоа?
Јас сум сигурен и дека кога би качил обична нормална слика со девојка ми (како сме заедно на одмор) во твоите очи би изгледала патетично и би мислела дека јас се фалам....
Јас мислам дека проблемот е до тебе и до твоите негативни комплекси и сфаќања кои се произлезени од твоите безуспешни љубовни врски креирани со погрешни личности.
Што се однесува на ФБ, тоа е веќе личен избор на секој.
Секој може да постира што сака и како сака. Доколку сметаш дека пријателите ти се патетични, слободно избриши ги и веќе нема да ги гледаш нивните „патетични“ фотографии.
На мене лично не ми се допаѓаат „рандом“ пријатели што секој втор збор им е Заев и Груевски, и затоа ги бришам од ФБ за да не ги читам. Истото важи и за ликови слични како Александар Ружин. Тоа е чист фушерај и дебилизам. Простотилак не поднесувам. Тоа е стварно патетика на највисоко ниво. Се понижуваат себе си на ретардиран начин за да стекнат слава
Има разлика од вистински дебилни фотографии, лигави фотографии и уметнички фотографии.
Не знам што ти е поентава со темава, ама по ова што го пишуваш ми делуваш како да си тешко огорчена од љубов, или пак никогаш си немала дечко...
Не знам што сакаш од машкиот свет? Да вози мотор со 300км/h? Да не ти се јавува? Да оди по други жени? Да се враќа касно пијан? Да те тепа? Да те кара? Да биде сељачина? Да не сака да се слика со тебе пошто те смета за грда, или место прстен да ти стави капаче од туборг пиво на рака?
За твојата свадба земи сликај се со предна 640 х 480 VGA на night mode
И да, машкоста нема никаква врска со ова горе што го напиша. Посветување внимание и основно почитување на девојка / жена нема никаква врска со машкост.
(stvarno edno e da si zlatna papuca a sosem drugo da nemas maskost!!!)

djesi sea mozam so sigurnos da konstatiram deka ti usvari mene me sakas hhh :$ cmokkJas nejkam da se slikam mnogu mnogu i zatoa sakam mazi sto nejkat da se slikaat mnogu mnogu.
@wot e smesen.djesi sea mozam so sigurnos da konstatiram deka ti usvari mene me sakas hhh :$ cmokk
direkna navreda za humor e ova prvoto :$@wot e smesen.
Ti sto si?
Којзнае колку непријатели имаат кутрите.Moze edna slika ke staam na fb, cisto neprijatelite sto ne sum gi viknala na svadba da znaat deka sum se omazila hahah
Ama zamisli be eve se fatime i ideme za prv pat zaedno na odmor i ja terame mojata drugarka/tvoj drugar da ne slika i praime romaticni fotografii ko za svadba, ama sme u kupaci i aj, kaj gi praime, nego i gi objavuvame na fb! Aj ostaj toa, edna sme objavile, aj ok, nego sekoj den po 3 foto mora, minimun!
E ova e vise tret stepen greska. Non-admissible.