ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.404
Се размава цвикалото. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5Сеа колку ГС има Шарапова?
Сеа колку ГС има Шарапова?
Ај не се праи па ти многу паметна , јас знам таа што нема лепота поише и иде у памет али не претеруј. Тоа со скратените топки се вежба на тренинг а тоа дека не можеш да изиграш скратена топка жими џими. У глава конструираш поен 2/3 удара унапред и пошто и да се бомби од шарапова а се но не постојано чекаш момент да го удриш тој удар. Не реков јас тоа константно туку за да се размрда шаблонот на шарапова и да ја извадиш од такт. Немој да ми кажеш дека е нормално во тек на меч ниеднаш или еднаш да играш скратена топка. Е сега идеме до муабетот за технологијата . те вакви жици те онакви жици те вакви рекети те онакви. Тенисот стана спорт за јачина и винери а не конструирање поен и тактика. Среќа на РГ што пак можеш да размислуваш и конструираш поен али се она на тврда подлога мавај винери ич онакво да не те боли, мавај асови супер. Тенисот ќе стане еден обичен досаден спорт ако продолжи вака.Браво бе дечко, како ти текна. Пиши и еден мејл на Симона, нека го набрка тренерот и нека те земе тебе за тренер. Генијалец.
Бидејќи нема ништо полесно од тоа да и одиграш скратена топка на Шарапова, 3/4 од мечот ги врвиш два метра зад основната линија враќајќи бомби назад.
Замисли на рингтон да го имаш цвикалото на Шарапова. И во автобус да го пуштиш.Се размава цвикалото.![]()
Мерак ми се направи со рускава химна .![]()
Иронично, бидејќи иако е Шарапова Русинка и по мајка и по татко, таа не покажува никаков интерес или љубов за Русија. Не игра за Фед репрезентацијата на Русија, и постоеа гласови дека ниту една од другите Русинки на турот не ја сака неа, уште од времето на Мишкина.
Браво за судијата што и го даде поенот на Шарапова на 4-4 во вториот сет - првиот поен . Топчето ја закачува линијата за милиметар , Халеп го враќа преку мрежа , линискиот извикува аут , и овој слегнува од стол и доделува поен за Шарапова место да се преигра. Добро може се надева дека на некој тур ќе му даде Шарапова па ...
Едниствен идиотски момент од ова финале.