Roland Garros, 17 may - 05 june, 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
незнам кај сте запнале за жениве на РГ.. Стосур игра одлично би можела до самиот крај исто како и Квитова која е фаворит од сенка..
денес немаше некои поголеми изненадувања, Џокович петок игра со Дел Потро кој би требал да е првиот посериозен противник и да очекуваме неизвесен меч, од утрешниве фаворити најлесно би требало да победат Вердаско,Симон,Долгополов,Троицки и Мелзер.

Ако не се лажам, на водство во трет сет го предаде ? Или грешам ?

2-0 во сетови за Џокович, 3-2 беше за романецот во третиот сет, а Џокович имаше 40-0 на свој сервис-гем.

Кога има денес пренос на Мтв ?

Ја преценив Ким, мислев дека ќе може барем преку Рус. Во секој случај, време е да си го гледа детето...

Супер! Сакав Фаља да го пробам сингл против мајер , имаше умоболен коефициент (4.7) , станав во 11.30 а мечот почна у 11 и ја немаше во живо да се игра на 24hpoker каде единтвено имам пари. 3:1 си победи. кладилниците прават киксеви ама џабе.

енди мари го гледам, бааги ќе се помачи со болели изгледа.

Шо стори бе Надал :)

Давиденко = Ивановиќ

кај жениве од авион се гледа дека ќе освои Возниацки константно игра добро со многу мали вариации, Звонарева вчера се извади против Лисицки во третиот сет на 5-4 која имаше грчеви но стисна заби и го доигра мечот па со солзи го напушти теренот а како и одеше форхендот ќе ја минеше Вера ко врел нож низ путер

кај маживе се чека Дел Потро против Новак

Утре има одлични натпревари Дел Потро - Џоковиќ, Типсаревиќ - Федерер, Вавринка - Цонга и Гаске - Белучи.

Утре има одлични натпревари Дел Потро - Џоковиќ, Типсаревиќ - Федерер, Вавринка - Цонга и Гаске - Белучи.

Se cini od ovie 4 dueli samo Tipsarevic kje moze da pruzi malku poveke otpor i eventualno da iznenadi. Od Nole ocekuvam lesni 3:0, verojatno i Gaske i Cong bi trebalo bez pogolemi problemi da pominat ponataka.

Од колку саатот игра Федерер?
EDIT Од 13.00

На која ТВ?:pos:

На Ким и се отвори извлекувањето, сега има многу лесен меч со Рус. Скјиавоне мислам дека ќе се прости од турнирот против Пенг, која игра во голема форма. И Возниаки е во голема опасност против Хантукова. Ако се кладиш, ти советувам тука да бркаш изненадувања...

Бркав брат, за Ким... Последна и ја покрив, со евентуална добивка... Добив повеќе со нејзиното испаѓање, одколку со ливчето за кое мислев дека е добитно...

Ебати тенисот ебати, одпаѓаат фаворитки со по 1.05... Денес жртва Ким... Ама арно викат, со жените е непредвидливо... Ке им „дојди “ на сред меч, и то е то.. :)

Од колку точно почнува Ноле - Дел Потро? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom