Рок пророкот Канго го ослободува Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Локација
Скопје
10.11kango.jpg

На 13ти Ноември (денот на ослободувањето на Скопје од фашистичките окупатори ..де!), рок легендата КАНГО, со својот придружен состав ќе настапи во клубот Кастро.

Само да потсетиме дека се работи за човек кој е присутен (помалку или повеќе) триесетина години на македонската рокенрол сцена.

Стартот на ослободителната журка е во 23 часот , а влезот е бесплатен!

Нека биде ова повод празникот да му го посветиме на големиот борец за рокенрол правдина и реинкарнација на Џими Хендрикс- големиот КАНГО!

Повелете!

Канго Лајв Гиг!-КЛУБ КАСТРО
Вторник 13.11. -23ч.
Влез Бесплатен

ОМГ, морам да му одадам почит на човеков со присуство на негова свирка.
Ваљда нема да испадне ништо неппланирано дотогаш.

"Рок пророкот Канго го ослободува Скопје"

"големиот борец за рокенрол правдина и реинкарнација на Џими Хендрикс"

Знаат ли за човеков во СиЕнЕн? :)
Фризура му небила, ако можам ќе одам!

За жал сега за сега само Телма имаат снимено документарец за типот, форматот е опширно интервју во кое Канго го покажува и градот Кочани.

И денес ептен се накурчиф... ми се појавија обврски за среда цел ден, и немам куќа/стан у грат и немам ни кола, ни возачка... и нема да мождам да појдам :(

рок легендата КАНГО
:nesvest:
Само да потсетиме дека се работи за човек кој е присутен (помалку или повеќе) триесетина години на македонската рокенрол сцена.
Да беше (помалку или повеќе) присутен (или да вредеше)... немаше да има потреба некој да не потсетува на тоа, нели? :tapp:
а влезот е бесплатен!
Прескапо... :jaj:

Нека биде ова повод празникот да му го посветиме на големиот борец за рокенрол правдина и реинкарнација на Џими Хендрикс- големиот КАНГО!
Ок.. тука не сум сигурен дали да стаам смајли што паѓа во несвест, или смајли што паќа во несмес од смеење... :uvo:

п.с. Уште не сум сигурен.... ама некои постови ми изгледаа озбилни... па не сум сигурен дека сум ги сфатил ко што треба...

Канго е толку многу лош, што станува уникатно добар.

хаха егзакли, ми ги зема зборовите.

Канго колку и да е лош го поштувам, пошто ко прво, нит праи лошо некому, нит штети, нит јаде лајна, тип што си има свои филмови.

Симпатичен е, баш поради горниов цитат.

Канго ги исполнува скоро сите услови за легендарен рокер.
Уфилман е максимално ама пак е добар у душа. Свири насекаде скоро цел живот а веќе е за у пензија.
И има три ПРЕУБАВИ ќерки.
Ај ако иде некој вечер, нека пише рецензија, плз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom