Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ја врнеме у живот темата со новиот албум на Maynard од Tool. Ремек дело, човекот едноставно го бива, кои мелодии, која атмосфера, не можам да се изнаслушам. Додека другите од Тул дремат Maynard праи чуда.
Arcade Fire не се баш нов бенд, но со освојувањето на Греми наградата за најдобар албум дојдоа до израз. The Suburbs е извонреден, мене ми е City With No Children најдобра песна од тој албум.Arcade Fire и Skunk Anansie се едни од релативно новите бендови кои се квалитетни и чии песни ми прават ќејф. Ready to start од првите е мастерпис, а од вторите Squander и Hedonism ми се all time favorite.
Arcade Fire не се баш нов бенд, но со освојувањето на Греми наградата за најдобар албум дојдоа до израз.
Прв пат го слушам каверов на Корнел и навистина е еден од најдобрите што ги имам слушнати, само колку да ја оживеам темава![]()
Agreed za MaynardЗа мене ова е најдобриот каверMејнард и остала багра се лудаци.