РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
da sleya очигледно не си бил по наши форуми да видиш како убаво разглабале бендови после настап за како што кажа pain killer да им кажат на тие што не биле на свирка што пропуштиле. А на "фалинките" што ми ги најде не планирам да одговарам...не за друго ќе пројде админ ќе зачисти после нас а може и некој бан да подели.

BTW знае ли некој дали SOFAR на ревијалната ќе носат цда...зашо нели викаа албум ќе вадат па дали ќе има нешто за да си зеам.

ке прашам и ке ти кажам албумот е готов али уште немал промоција али ако случајно им текне да носат ке те известам... а една песна имаат ставено на профил на мајспејс можеш да ја чуеш http://www.myspace.com/saintoffearandrage behind the falling star... taa at the hell gates e od mn staro demo i e shit ! :) pozz

знам знам све тоа пројдов :).

Туку шо е ова за сабота. Јас сум за и најверојатно и би можел да дојдам.

Boogieman тоа са коментари и ти недавас коментари ти казжуеш и никој др не е у право али очигледно неглеаш разлика помеѓу двете а за тоа со админот и да пројде нема да ми дае бан зашо и нема причина(освен ако има некои корумпирани ка све др у државава)(се надевам дека нема) и глеам не со одговорил шо це праес со себе тоа само си га дава сликата колку моес да се оправдаш неам со др да ти каем брат освен ЖИВНИ МАЛЦЕ И ПРЕКИНИ КА БАБА ДА БИДЕШ!
:pusk:

Извините за тоа шо пишуем с место ш нонстоп али јбг не сум навикнат со поддршка а boogieman немораш да доаѓаш ке биде позакон без тебе!:tapp:

Jас да не спијам на форумов...а од кај ти тоа ме знаеш бе....глеам вака по дијалектов шо го маваш не си ми у близина... и мајке му шо не земеш со правиот user да збориш бе. Или страв те фаќа од нешто? Иди таму скриј се бе ќути не се појавувај. Незнаете критика да примите. Сакате само да ве тапшаат...најбољи сте да ви викаат... не дај боже да ви кажат кај грешите очи ќе му ископате на човек. Ајде таму доста ја пуниш темава со глупости. Ако сакаш да ми делиш совети за што да праам со животот пишувај на профил.

Аууу дајбоже С.О.Ф.А.Р. да имаат албуми.
Инаку у четврток да не знае некој дали Амброз ќе имаат албуми ? Дали го снимиле материјалот ?

Инаку у четврток да не знае некој дали Амброз ќе имаат албуми ? Дали го снимиле материјалот ?
Не разбирам???Дали ќе шиткаат це-де-а????
Ќе се распрашам ќе ти кажам...Се знам со бубњарот:):)

П.С.
Ќе има гага пиење:):)

Blind тешко дека ќе имаат албуми освен ако не ти донесат...онака да им порачаш па специјално за тебе, зашо Амброз се натпреварувачи.

Демек ако имаш добар pedalboard со boss-ови унутра,добар гитарист си е муабетов а Boogieman?Иначе тромбе ова е рокфест и можат да доаѓаат и скинери и панкери и рокабили и све и свашта...а за бендоите само ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ напраија растур и добра атмосфера со толку малце луѓе:)

Не реков дека неможат бе! Само реков дека не е вообичаено така на рок фест! :) А сеа за овие шо се караат! НЕ СЕ РАСПРАВАЈТЕ БЕ НЕ БИДЕТЕ ИДИОТИ! Секој има право да си каже свое мислење, ова е форум! Научете да прифатите негативна критика! СТ мене ми беа закон, ако на буги не му се свиѓале, негова работа! За свирење, мислам дека боље свири од гитаристите на СТ :) (олд мен микс растура брат х)) А дури и да нема поима од гитара може да си каже дали биле добри или не, и дали грешеле или не! Или од сеа мора да свириш гитара боље од тој шо сакаш да го критикуеш! А за вечер на БТХ МАТЕР ЕБААЊЕ ЌЕ БИДЕ!! :):):) СИТЕ ДА ВЕ ВИДАМ ТАМУ! А Амброз мислам дека се далеку од албум уште! Бар не спомнале нишо у последно време х)
ПС. Суре е дебел ама е ѕвезда, ако уше не го знаете! х)
Еј кој е за, вечер у 8 на рекорд! Неможам да се стаам да видам, дома неам нет деноиве (мамата у пичка на телекабел) ама пред фреш кој сака нека дое пола саат пред рок фест! (не ми текиња колку е пола саат ама ако е од 8 ондак у 7 ипол, ако е од 9 ондак у 8 ипол! Ќе се известам за после, па ќе ме познаете! Иам слика на профил х) До 20 мин пред рокфест чекам после кој ве ебе.)

Дај бе објасни боље ова времињава? :pos2: Фреш или рекорд?

Јас че дојдам томи...ќе донесам и багра друштво...
Значи у 8 и 30 пред фреш(Лесковачка денешна)????

Нема да имаат :smir:

Од 9 беше свиркава, нели?
И да прашам дали некој знае кој бенд настапува прв?

п.с. Се гледаме во мкц :pipi:

за софар прашав нема да ноаст албуми промоција ке прават на 16 или 17 нез кој тамо негде април у браво 150 ке биде албум па кој сака нек си купи тогаш позз :)

Нема да имаат :smir:

Од 9 беше свиркава, нели?
И да прашам дали некој знае кој бенд настапува прв?

п.с. Се гледаме во мкц :pipi:
Имаш на прва страна распоред...види си....

Red Rose се први ваљда...тукуууу ќе да биде мрсно денес. Амброз одамна ги неам глеано а BTH рекоа нов материјал ќе свиреле...Тромбе плус го пофали новиот материјал. :vozbud::vozbud::vozbud:

Дај dA sLeYa стварно нема потреба од вакви коментари, ја мислим дека ја и BoogieMan више све расчистивмо, нели..
Све е јасно, критика си е критика, дали добра или лоша битно е да вроди со плод..
И дајте нека брише некој ова..
Кажујте шо следи???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom