РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лично, вокалот на Стил Тандер ЕПТЕН ми се свиѓаше! И уопште не ја утна Хелоуд! ЗАКОН испеа! Коа би имал хеви или пауер бенд дефинитивно би го побарал да пее :) Иначе рок фест ко рок фест, тапа беше! Шо е ова бе на прсти се броеше колку души има, а повеќето беа панкери и скинери кој шо беа дојдени за тие гости шо беа со вокалот од кур шо е! Скорџ не ми се свиѓаа баш! За СТ гласав! Озвучењето беше КАТАСТРОФА! ХРЧЕЊЕ НЕНОРМАЛНО ТОА ЗВУЧКИТЕ! се на се впечаток..... 2/10
едино СТ шо ми беа ок :)

Ае бе па и ти шо се секираш , на работен ден Четврток ќе го напуниме Мкц :smir:

Scorch Тепаа со 51 глас :)

Ае бе па и ти шо се секираш , на работен ден Четврток ќе го напуниме Мкц :smir:
Не се секирам бе :) А за четврток нормално! Мора поддршка за другарчето наше :)

Тоа е Шит Фест.

Кој колку публика ќе донесе тој ќе оди во финале.
Секој гласа за оној што го познава.
Ретки се исклучоците.

Неможе некој да ми каже дека Steel Thunder не беа добри, бидејќи сум во нивната Crew, не успеавме да донесеме публика поради икс причини, иако првично требаше да дојдат околу 50 души со што значи ќе влезеја во финалето.

Нивниот басист не беше тој што треба да биде, бидејќи оној стандардниот басист не сака да свири по такви Шит Фестивали, тие најдоја замена, кога на крајот тој да ги заебе сабајлето преку таткому да им кажува дека нема да свири, и на крај дечкото што го видовте да свири на бас за 6 часа ги научи песните иако пред тоа ги нема свирено.
Се на се дечките супер си пројдоа иако немаше скоро ИЧ публика.

Ама кога почна Хелоуд сите лудуеја таке да....

Се на се поживо беше од оние што отидоја во финалето.

На 4-ти ќе биде најдобро, Крпен Живот ќе растурат!!! Oi! Oi! Oi!

:cug::cug::cug:

Тоа е Шит Фест.

Кој колку публика ќе донесе тој ќе оди во финале.
Секој гласа за оној што го познава.
Ретки се исклучоците.

Неможе некој да ми каже дека Steel Thunder не беа добри, бидејќи сум во нивната Crew, не успеавме да донесеме публика поради икс причини, иако првично требаше да дојдат околу 50 души со што значи ќе влезеја во финалето.
Oh irony...how bitter is thy taste.

Шо одпеа добро бе..наглуви ли сте да му се невиди...добро отпеал...фалш до тунгузија и назад...добро отпеал. И не беше по живо на СТ...само на Хелоуд луѓе се веселеа...плус па кога ја свиреа тој гитаристот лево цело време избрзуваше на нерви ми идеше дури...

Скорч..и тие ништо поарно тој пеачот малиот беше толку гласен ни самиот не беше свесен дека појачалото му крчи од тоа...па ради тоа го намалуваше другиот гитарист што не се слушаше (тој па пустиот pedalboard of doom имаше....ама за џабе струја арчеше очигледно).

Untold штета што беа први а и малце луѓе имаше на таква музика богами тешки шутки треба да паѓаат.

Iron Fang како така истуркаа арно ама гитаристот што свиреше главна гитара свиреше ко Кери Кинг ама 20 пати успорен прета со прстите ко риба на суво...а се напнал на десната рака.

Не памтам уште кој остана ама очигледно не ми оставил впечаток или не сум го слушал.

И дај некој нека каже другите два бенда у четврток што свират Complex Disorder ми иде некако инструментален прогресив...или тоа или пак некоја хард кор бљувотина. Red Rose ми е некако...незнам дали гот/емо или нешо симфониско....али ај да не гаѓам, некој ако знае нека каже.

И дај некој нека каже другите два бенда у четврток што свират Complex Disorder ми иде некако инструментален прогресив...или тоа или пак некоја хард кор бљувотина. Red Rose ми е некако...незнам дали гот/емо или нешо симфониско....али ај да не гаѓам, некој ако знае нека каже.
Што и да се другите два бенда, сепак мислам дека битката е меѓу BTH и Ambroz :smir:

Звучат интересно, па ќе видиме во четврток како ќе се покажат:)
www.myspace.com/complexdisordermk

Скорч..и тие ништо поарно тој пеачот малиот беше толку гласен ни самиот не беше свесен дека појачалото му крчи од тоа...па ради тоа го намалуваше другиот гитарист што не се слушаше (тој па пустиот pedalboard of doom имаше....ама за џабе струја арчеше очигледно).

сеа да ти ја објаснам на кратко нашата ситуација. за рокфестот имамве само 4 проби зашто бендот не постоеше година дена а јас дојдов нов...тоа нема везе како така се спремивме... а педалвордот ми стварно ми беше за арчење струја пошто ако примети појачалото што го свирев беше живо срање и ме утепа фонија ако ја стишев дисторзијата не се слушам ништо а ако само мааааалку ја појачам ме мава фонија а на тонска проба немав време ни да се наместам само што се наместив ни викаат дечки ајде почнувајте... али доколку сме влезени у финале ... сеуште е неизвесно ке си го земам моето појачало па нема да биде арчење струја ... а за гласови имавме 51 глас , а наши луѓе у публика што ги викнавме имаше околу 20...
поздрав. и фала што си гласал за нас :)

сеа да ти ја објаснам на кратко нашата ситуација. за рокфестот имамве само 4 проби зашто бендот не постоеше година дена а јас дојдов нов...тоа нема везе како така се спремивме... а педалвордот ми стварно ми беше за арчење струја пошто ако примети појачалото што го свирев беше живо срање и ме утепа фонија ако ја стишев дисторзијата не се слушам ништо а ако само мааааалку ја појачам ме мава фонија а на тонска проба немав време ни да се наместам само што се наместив ни викаат дечки ајде почнувајте... али доколку сме влезени у финале ... сеуште е неизвесно ке си го земам моето појачало па нема да биде арчење струја ... а за гласови имавме 51 глас , а наши луѓе у публика што ги викнавме имаше околу 20...
поздрав. и фала што си гласал за нас :)

Е добро де немора да се правдаш да му се невиди...ја коа го видов педалбордот реков...шуќур ќе биде нешто од овој....арно ама ич не те слушав...а да седев назад звучките ми крчеа и не го биваше. А иначе дали имате или немате луѓе....тоа нема везе и ја гласав за вас чисто оти ми напраивте мерак со Трактори....а коа веќе сите носат луѓе ништо нема да ви фали и на вас...чисто ако тепате по вас ќе викаат...ама тоа ти е тоа.

Што и да се другите два бенда, сепак мислам дека битката е меѓу BTH и Ambroz :smir:
Епа сеа тоа у четврток ја ипак сакам да знам...а верувам и другите што свират тие. Не за друго не ми се свиѓа коа идам така на слепо.

тоа е тоа ... коа си ја слушнав бојата на дисторзијата и коа сватив дека неможам ништо да напраам ми идеше да идам до дома и тоа МАЛЕЦКОТО 15 ватното да си го зеам сигурно поубаво ке звучев :D kako и да е у финале ( ако влеземе ) ке си носиме појачала па биче боље... позздрааав

првите 6 групи со највеќе гласови влагаат ... али неверувам да не влеземе пошо треба 2 второпласирани бендови да достигнат повеке од 50 гласа за да не влеземе ... мали се шансите да се деси нешо наопачки па да не влеземе ни ние ни србите

Шо одпеа добро бе..наглуви ли сте да му се невиди...добро отпеал...фалш до тунгузија и назад...добро отпеал. И не беше по живо на СТ...само на Хелоуд луѓе се веселеа...плус па кога ја свиреа тој гитаристот лево цело време избрзуваше на нерви ми идеше дури...

Untold штета што беа први а и малце луѓе имаше на таква музика богами тешки шутки треба да паѓаат.

Iron Fang како така истуркаа арно ама гитаристот што свиреше главна гитара свиреше ко Кери Кинг ама 20 пати успорен прета со прстите ко риба на суво...а се напнал на десната рака.

Не памтам уште кој остана ама очигледно не ми оставил впечаток или не сум го слушал.

Свите знаете да зборите и да судите од страна, ај тебе бе брат да те видим шо се праеш толку заебан излези и испеј или отсвири ако толку те бива

Се праете паметни а појма од животот немате а не па од музика..
Steel Thunder са закон и никој нема право да јаде г... , а најмалце тиа шо дошле у пуиблика за сеир..
Чаааааааааао!

Ова е досега најакиот коментар што го иам прочитано....:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom