РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
26 март:
1.Red Rose - Delcevo
2.Ambroz - Skopje
3.Beyond The Horizon - Skopje
4.Complex Disorder - Kumanovo

GOSTI
Better Disicion - Skopje

Ај ве молам некој ако знае нека пише отприлика барем што жанр тераат Red Rose и Complex Disorder. Однапред фала.

Ne si edinstven drugar ima takov:baeh:
Веруј ми ко мојот нема:):):)
Мојот не е со пирамидите,друг е...
А мислам дека знам за кој ми збориш,го иам видено
Сепак мојот е по секси:):):)

Абе а да си носиме една таличка Кајгана????:)
Боље е така

у 9 почнува,имаш погоре се

Уф, мора да отидам вечерва во МКЦ за да ми биде мирна совеста во случај Hatred да не отидат во финале. :D

Кој тепаше знае некој? Како што слушав цело време некои пцуеја предавници ова она претпоставувам србите тепаа.

Кој тепаше знае некој? Како што слушав цело време некои пцуеја предавници ова она претпоставувам србите тепаа.

да тие победија ... :nenene::nenene::nenene: се изнервираф ..

Е што се изнервира...само они успеаа да кренат атмосфера и тоа на пола празно МКЦ. Едино Eclipse беа како така добри...посебно мерак ми направија со Far Beyond The Sun.

ја сакаф други да победат ама ок ... то јас сакаф ... за атмосфера направија .. не се бунам тука ..

добри беа еклипса..над очекувањата .. а хатерд за жал .. или не (то не знам ) не ги слушнаф ..задоцнифме ...глупо време :tapp:

Шо свиреа србите? Сум пропуштил нешто?

Свиреа од најтвиш песници,али добри:)
Али бога ми и таа елена(клавијатуристката)беше добра...
И у право е бугимен само они направиа атносфера
Вечер ќе идете???

Јас идам.
А иначе србите свиреа нешо ѓоа Рамстајн со мушки и женски вокал...скрим и чисто пеење соодветно. Плус кавер на Најтвиш таа со Angel (ќе извините ама не ги слушам) и некоја од In Flames мислам дека рекоа...али незнам не слушнав убаво нити ја препознав песната.

Абе људи дај да се најдеме вечер бе...
Ја ќе бидам пак у мејден блузон,и мејден маичка(Brave new world)
Можно е да носам шубара...Не се срамете(ако ме видите)поздравете се:wink::wink::wink:

А да бушав сум:)

ako te vidam ke ti dodjdam i ke ti recham zdravo stefi od kajgana i ti onaka samo ke me poglednesh popreku haha

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom