Rogers Cup 2014 - ATP Masters 1000 Montreal & WTA Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej ne me prasuvaj mene za komar ziti sve, ja samo mozam da udram na pretpostavka deka posle ova so Monfils, koj bese idealen sapring partner za Nole, duri i preidealen zasto mu bese potrebno macenje, a i te kako bese namacen od Monfils, sega mislam deka Tsonga ke go pobedi vo 2 seta, 6-4, 6-3. Ama golem znak ? seuste stoi zasto koj go gledase Nole vcera znae deka toa na Se licese samo ne na teniser od top 10, a ne pa broj 1 vo Svet, ednostavno nema trenirano od wimby i padnat e, sto e i apsolutno normalno, ama posle vcerasniot '' trening '' mislam deka nivoto na igra pa edno 2 klasi pogore ke mu bide od ona so Monfils.

nego zabegav :), vidi so Stef, i ostala kompanija sto redovno igra tenis, ali imas Liga Evropa be, bolje toa teraj.
fudbal ne igram, kaj tenisote se parite .. Inace bas zatoa deka Nole igrase vcera u 3 seta i izmoren e i plus igrase u dvojki so nestor/zimunic i dodatno se ispoti .. Taka da mislam deka kadaren e conga da apne set ..ako nisto drugo bar 1 set u taj brejk da vlezat..

Nole i zamor :), zamorot ne e nikakov problem, nego nemanjeto oset zasto reket nemase fateno od finaleto so Federer vo London, prosti udari gresese a ne se ni nervirase, bekhendod da ne zboram, mislam na kraj nakaj 25 neiznudeni greski samo od bekhend imase, ali ete pobedi.
E sega posle takov mec, i dodaten trenazen proces, nivoto na igra bi trebalo da mu se zgolemi a protiv Tsonga u zadnji 9 meca ima 9 pobedi, i samo 2 zagubeni seta, vo Pariz pred 2 godini mislam, ne sum siguren, pa ja licno ubeden sum deka sega ke slavi vo 2 seta, a za osvojuvanje mnogu tesko, ne veruvam deka do kraj ke se stabilizira do potrebnoto nivo za trofej, osven da ima nekoe pokopuvanje na kocki.

zasto?[DOUBLEPOST=1407410625][/DOUBLEPOST]
Дај кажи дали да го изиграм гејмови + ноле или ферер .. Се мислам помеѓу тие 2 утамици.. и на двете текми бара 21,5

Шо знам, ми мириса на некоја можна сензација тука, баш дека тапа беше Чилиќ и сега као демек сите очекуваат Федерер лесно да го помине, не би се кладел на тој дуел, повеќе би го гледал опуштено.

Од мене ко препорака за обложување го имаш следново од Торонто и Монтреал за денес :

Wawrinka - Anderson 22.5 + @ 1,90
Dimitrov - Robredo 1 @ 1,50
Murray - Gasquet 1 @ 1,30
Ferrer - Dodig 1 @ 1,30
Raonic - Benneteau 1 @ 1,25
Berdych - Lopez H2 @ 1,85
Kerber - V.Williams 1 @1,60

Одбери си кои ќе ги играш, јас ќе го играм целиот тикет за да ги пратам натпревариве, со 100че ти доаѓа 1600. :)

Шо знам, ми мириса на некоја можна сензација тука, баш дека тапа беше Чилиќ и сега као демек сите очекуваат Федерер лесно да го помине, не би се кладел на тој дуел, повеќе би го гледал опуштено.

Од мене ко препорака за обложување го имаш следново од Торонто и Монтреал за денес :

Wawrinka - Anderson 22.5 + @ 1,90
Dimitrov - Robredo 1 @ 1,50
Murray - Gasquet 1 @ 1,30
Ferrer - Dodig 1 @ 1,30
Raonic - Benneteau 1 @ 1,25
Berdych - Lopez H2 @ 1,85
Kerber - V.Williams 1 @1,60

Одбери си кои ќе ги играш, јас ќе го играм целиот тикет за да ги пратам натпревариве, со 100че ти доаѓа 1600. :)
Брат не зборев за Федерер , туку Ферер , игра во 9 против Додиг !

Анди убедливо против Киргиос. Некои тука на Киргиос му предвидуваа блескава иднина после Вимблдон.
Според мене ако дечкото успее да земе некоја 250ка на коњ е.

Oваа Коко(шка) Вандевеге сношти ја плесна Ана и ни скрати чист +, во случај да играа двете Србинки. А на Вимблдон испадна прво или второ коло и ми скрати 2000 со 1,20 коеф. Тоа е тоа. :)

Ај кога слабо оди муабетот на темава, бар малце за кладилница да обрнеме. :D

ej ne me prasuvaj mene za komar ziti sve, ja samo mozam da udram na pretpostavka deka posle ova so Monfils, koj bese idealen sapring partner za Nole, duri i preidealen zasto mu bese potrebno macenje, a i te kako bese namacen od Monfils, sega mislam deka Tsonga ke go pobedi vo 2 seta, 6-4, 6-3. Ama golem znak ? seuste stoi zasto koj go gledase Nole vcera znae deka toa na Se licese samo ne na teniser od top 10, a ne pa broj 1 vo Svet, ednostavno nema trenirano od wimby i padnat e, sto e i apsolutno normalno, ama posle vcerasniot '' trening '' mislam deka nivoto na igra pa edno 2 klasi pogore ke mu bide od ona so Monfils.

nego zabegav :), vidi so Stef, i ostala kompanija sto redovno igra tenis, ali imas Liga Evropa be, bolje toa teraj.
Педер зашто го лажеш бе, не играм јас спортска.

Ноле ќе го тепа Цонга 100%, е сеа прашање е до кога ќе осцилира, т.е. до кога ќе ги мести ударите. Вчера во првиот сет изгледаше монструозно, за потоа да му падне нивото на игра, и тоа драстично. Тоа се тие последици од свадбата, одморот, медениот месец, и недоволното тренирање.

Него гледам никој не спомнал, Мареј вчера го тресна од земја Киргиос, ама онака баш тресење, не знаеше овој главата кај му е. Потребен е стариот Енди назад во игра, да биде што поинтересно веќе кога се појавија нови фаци ко Гришо, Раонич и Нишикори. (нови фаци во светскиот врв мислев, иначе одамна ги знаеме :D )
Иначе Енди изјавил дека после Вимблдон, за прв пат тренирал со 100% од своите можности откако ја направи операцијата.

Раонич вчера го изигра најслабиот меч во сезоната и пак Сок не успеа да победи. Подобар беше Сок во текот на целиот меч али во тај брејковите грешеше во најбитните моменти. Денес Милош со Бенето, мислам дека ќе е далеку полесно и дека не може два пати да му се повтори ваков лош ден.

Федерер не губи од Чилич, не си прајте бајрами на мозокот. Најдобриве тенисери и да му поклонат меч на Чичич он нема да знае тоа да го искористи и сам ќе се утепа.

Последно уредено:
Новак можеби и подобро ќе му беше да загубеше синоќа од Монфис, многу голем пад на формата има, додуша ни на Вимблдон не импресионираше многу многу според мене.. ама ова што го глеаме во Торонто е повеќе од очајно. Некако ко да не му се игра тенис, дебилни грешки прави ненормално многу.

Новак можеби и подобро ќе му беше да загубеше синоќа од Монфис, многу голем пад на формата има, додуша ни на Вимблдон не импресионираше многу многу според мене.. ама ова што го глеаме во Торонто е повеќе од очајно. Некако ко да не му се игра тенис, дебилни грешки прави ненормално многу.
Има сеа чоекот фамилијарни обврски, треба ли деца се праат.

Сеа само чека што побрзо да заврши мечот, ама апсолутно не се замара уопште.

Сеа само чека што побрзо да заврши мечот, ама апсолутно не се замара уопште.
А да не мислеше ти дека Ноле ќе оди да го освои турнирот? Овој турнир во моментот му е најмал приоритет.

А да не мислеше ти дека Ноле ќе оди да го освои турнирот? Овој турнир во моментот му е најмал приоритет.
Читај поназад што мислев ;)
Башка, нема потреба да го освои, ама како број 1, барем малце да покажи дека му е дојдено до тенис, а не овака да се лигави по терен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom